Gönderen Konu: Corolla HB  (Okunma sayısı 3848 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla HB
« Yanıtla #20 : Ağustos 14, 2009, 22:15:17 »
güzel araç, sağlıkla kullanmanız dileklerimle.
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 14, 2009, 22:15:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #21 : Ağustos 15, 2009, 16:11:27 »
Buda çok güzel böyle aracım olsun 26 bin tl borcum olsun  :blink:
sağol kardesim, İnş. daha iyileri sana nasip olur..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Ağustos 15, 2009, 16:13:11 »
Herkeze Çok Teşekkür Ederim, Amin Allah Cümlemizi Kazadan Beladan Korusun.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 24, 2009, 01:33:41 »
..vaaaay nasıl olurda daha önce farketmedim ben bu aracı.süper görünüyor gerçekten.daha net fotoğrafları bekliyoruz.ön tamponu ve spoyleri nerden temin ettin.bunların hazır şeklini almak mümkün değilmi yahu.fiberci mi nedir orda yapılırken gördüğümde açıkçası vazgeçmiştim yaptırmaktan.neyse iyi günlerde kazasız kullanman dileğiyle,araç dehşet ;)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Ağustos 24, 2009, 04:19:36 »
..vaaaay nasıl olurda daha önce farketmedim ben bu aracı.süper görünüyor gerçekten.daha net fotoğrafları bekliyoruz.ön tamponu ve spoyleri nerden temin ettin.bunların hazır şeklini almak mümkün değilmi yahu.fiberci mi nedir orda yapılırken gördüğümde açıkçası vazgeçmiştim yaptırmaktan.neyse iyi günlerde kazasız kullanman dileğiyle,araç dehşet ;)...
Çok saoll daha guzellerı sana nasip olsn, öntamponu tanıdık biyerden aldım, az hasarlıydı tampon, sonra tanıdık fiberciye götürdüm, abi şurası yapılcak, ortası kesilcek fln die tarif ettim, ordan baska bi arkdasmada boyattım, orjinal tamponu cıkarttm ve bu tamponu taktım, aslında bu tamponda toyotadan cıkartılan corollanın ilk orjinal tamponuydu ama ufak hasarı var diye kullanılmıyordu, rüzgarlığıda gene tanıdık fıbercıye döktürdüm, bu rüzgarlığın kalıbı hemen hemen tüm fıbercilerde bulunur, tekrar cok sağol Allah cümlemizi kazadan beladan korusun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #25 : Ağustos 24, 2009, 05:43:24 »
Güzel araç,Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin. :)
Birde biraz basılsa dahada güzel durucak sanki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Ağustos 24, 2009, 06:05:40 »
Güzel araç,Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin. :)
Birde biraz basılsa dahada güzel durucak sanki :)
Çok sağol amin Hepimizi....  İnan en çok basmayı istiyorum ama spor helezon atarsam bu sefer aracı evin garajına sokamam :( garajın girişi aşşağıya dogru sert eğimli yoksa en başta ilk işim bu olucaktı ama bu sefer garaja girmezdi, Bu konuda çok içliyim :( Sağlık olsun ne yapalım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #27 : Ağustos 24, 2009, 06:13:41 »
Ön tampona laguna lipi düşündünüz mü ? tamponu korur gibime geliyor öyle basılabilir araç,yada garaj gibi bir problem varsa ön tamponu söküp, stock tamponu takıp bir kaç rütuşla far boyama,logo boyama üstüne daha çok kollu bir jant+yay enfes olur wallahi.
bakınız buda bir örnek  :)
http://img16.imageshack.us/img16/3959/90165985.jpg
http://img190.imageshack.us/i/22149036.jpg/
http://img33.imageshack.us/i/24849202.jpg/
http://img199.imageshack.us/i/27455705.jpg/

Tabi zevk sizin size kalmış tekrardan aracınıza maşallah. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Ağustos 28, 2009, 05:11:01 »
Resimdeki aracı yeni gördüm, ön tamponuda çok hoşuma gitti, ama artık ön tamponu gerekmedikçe pek değiştirmeyi düşünmüyorum, çünkü çok emek harcadım ve çok zamanımı aldı, ve hevesle taktm ama kötü yanı aracı garaja sokarken ek marşpiyel sürtüyodu, onun için garajın eğimini yeni betonla uzatıp bi şekilde sorunu çözdüm ama az bi payla kurtarıyo, eğer arabayı yere basarsam bu sefer birtek ön değil yan marşpiyelleride kurtaramam :( , jantları alalı çok olmuyor bide bu modeli bulabilmek için Bursayada gittim, İstanbulda aramağım distribütör'de kalmadı ama eski model jant olduğu için piyasadan kalkmış, ama vazgecmıyıp ne yapıp edıp buldum bu jantı :), resimlerde pek dıkkat cekıcı guzel gozukmuyor ama aracın ustunde canlı bi şekilde çok tatlı gozukuyor :) benım fıkrım tabi, bu arada çok Teşekkür Ederim, çözüm düşünüp, cevabınza resım bile ekledıgınız için, Gerçekten çok Sağolun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 28, 2009, 08:07:44 »
Maşallah araçın çok güzel allah kaza bela vermesin.
En kısa zamanda daha net resimlerini bekliyoruz :)
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 28, 2009, 09:08:41 »
Forumda ki en güzel HB lerden birisi Mesutun kinden sonra  :D güle güle kullan kazasız sürüşler

Ali çok teşekkür ederim yorumun için , göüsümü kabartı doğrusu :D :D

ali abi bence bu olay tartışmaya açılabilir.mesut abinin hoşgörüsüne inanarak bu hb benim daha çok hoşuma gitti

Atakancım şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz bak Ali benimkini daha çok beyenirken ,sen bunu daha çok beyenmişsin mesela :)  benim bu başlıkta hiç yorumum yok farkındaysan :) nedeni ise araçtaki tüm kusurları görüyorum ve araç sahibinin hevesini kırmak istemiyorum, en basitinden sadece şunu söyliyim , ön tampondaki işçilik gerçekten kötü, eklediğim resimde 1 numaralı tarafa paintte dolgu yaptım normalde tamponun o bölümü içeri doğru benim dolgu yaptığım şekilde olmalı, birde 2. numaraya bak nasıl duruyor, alttaki giydirme olan ek parça ize sankitestere ile kesilmişte o nedenle kabarmış!

Genel anlamda ön tampon güzel düşünülmüş ancak uygulamada ve işçilikte sıkıntılar var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Ağustos 29, 2009, 00:43:36 »
baya hırcın bı kızmış sızınkısı.ön tampon harıka olmuş ama göz önunde oldugu gıbı işçilık daha ıyı olabılırdı.ıyı gunlerde kullanın.
redline 800SEX'N9

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Ağustos 30, 2009, 01:55:41 »
Ali çok teşekkür ederim yorumun için , göüsümü kabartı doğrusu :D :D

Atakancım şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz bak Ali benimkini daha çok beyenirken ,sen bunu daha çok beyenmişsin mesela :)  benim bu başlıkta hiç yorumum yok farkındaysan :) nedeni ise araçtaki tüm kusurları görüyorum ve araç sahibinin hevesini kırmak istemiyorum, en basitinden sadece şunu söyliyim , ön tampondaki işçilik gerçekten kötü, eklediğim resimde 1 numaralı tarafa paintte dolgu yaptım normalde tamponun o bölümü içeri doğru benim dolgu yaptığım şekilde olmalı, birde 2. numaraya bak nasıl duruyor, alttaki giydirme olan ek parça ize sankitestere ile kesilmişte o nedenle kabarmış!

Genel anlamda ön tampon güzel düşünülmüş ancak uygulamada ve işçilikte sıkıntılar var

Ön tampon

Hevesim zmnnda kırıldı :) mrk etmeyın, o kusurların ikisinide açıklılıyım, İlk olarak, o tel ızgaranın üst tarafı tampon ilk bittiğinde, üst kısmıda,alt tarafla aynı ölçüde içerdeydi ama tampon bittikten sonra, benım aklıma hıc gelmedı ama fibercinin aklına gelmesı gerekırdıki,aracın şasesine bağlı koruma bandı oldugu, o band yüzünden tamponu otutturamadık, çözüm olarakta 2 çözüm vardı ya bandı kesmek(imkansız, yapmam) yada ızgaranın üst tarafanı tamponun çıkıntısına sıfırlamak, bende emek ve heves boşa gitmesin diye ızgaranın üst bölümünü tamponun kendi hizasına kadar sıfırladım, 2. buldugunuz kusur sebebi ise benim ön ek eskiden ufak bi kazada parçalandı, sigorta bunu karşıladı ama ön ekin boya ve işciliğini hiç beğenmedim geri gönderdim, 1 hafta sonra tekrar boyanarak gönderdiler bana, şu anki boyası kusursuz ama o gösterdıgınız bölümü kalıptan cıktıgı gibi boyamıslar, bende  bidaha geri yollayıp beklemek ve uğraşmak ıstemedım, ama bi ara orayı taşlıcagım, abartılcak pek bişi yok orda, sadece benı uzen, koruma bandı yuzunden ızgaranın üst bölümünü tampona sıfırlamam oldu ama saglık olsun bi ızgara ve gorunus ıcın koruma bandını şaseden ayırıp hayatımı tehkikeye atıcak değilim,
eğer bende plaka bölümünü ellemeseydim bu sorunlar olmıcaktı, ama bu görünümü benim daha çok hoşuma gitti,
bu arada bi resime vb. şeylere bakış açınız çok güzel, hemen bakıp güzel diyip geçmiyorsunuz, kusurları ve detaylarları inceliyorsunuz, Tebrik ederim