0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buda çok güzel böyle aracım olsun 26 bin tl borcum olsun
..vaaaay nasıl olurda daha önce farketmedim ben bu aracı.süper görünüyor gerçekten.daha net fotoğrafları bekliyoruz.ön tamponu ve spoyleri nerden temin ettin.bunların hazır şeklini almak mümkün değilmi yahu.fiberci mi nedir orda yapılırken gördüğümde açıkçası vazgeçmiştim yaptırmaktan.neyse iyi günlerde kazasız kullanman dileğiyle,araç dehşet ...
Güzel araç,Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin. Birde biraz basılsa dahada güzel durucak sanki
Forumda ki en güzel HB lerden birisi Mesutun kinden sonra güle güle kullan kazasız sürüşler
ali abi bence bu olay tartışmaya açılabilir.mesut abinin hoşgörüsüne inanarak bu hb benim daha çok hoşuma gitti
Ali çok teşekkür ederim yorumun için , göüsümü kabartı doğrusu Atakancım şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz bak Ali benimkini daha çok beyenirken ,sen bunu daha çok beyenmişsin mesela benim bu başlıkta hiç yorumum yok farkındaysan nedeni ise araçtaki tüm kusurları görüyorum ve araç sahibinin hevesini kırmak istemiyorum, en basitinden sadece şunu söyliyim , ön tampondaki işçilik gerçekten kötü, eklediğim resimde 1 numaralı tarafa paintte dolgu yaptım normalde tamponun o bölümü içeri doğru benim dolgu yaptığım şekilde olmalı, birde 2. numaraya bak nasıl duruyor, alttaki giydirme olan ek parça ize sankitestere ile kesilmişte o nedenle kabarmış!Genel anlamda ön tampon güzel düşünülmüş ancak uygulamada ve işçilikte sıkıntılar varÖn tampon