Gönderen Konu: Lada Karina  (Okunma sayısı 4796 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Lada Karina
« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2009, 17:20:52 »
italya,fransa,almanya çok iyi bilir
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2009, 17:20:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Ağustos 11, 2009, 17:28:26 »
bu arada türkiye araba üretme çabalarına başladı etox var şu anda ama ismi ve satış para biriminin türkiyeyle alakası yok... aracın %70-80 i türk yapımı ama motor kısmının bir çoğu yabancı yapım ne yazık ki :(
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #22 : Ağustos 11, 2009, 23:09:24 »
Akü'lü arabaya benzettim oyuncak gibi...
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 11, 2009, 23:27:12 »
doğanı şahini nerde bütün dünya biliyor hikmetcan :wacko:
kartalı biliyor bütün dünya ahmet abii.heleki renklerini :dans3: :hurra: :hurra: :hurra:  :dans3:
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 12, 2009, 00:22:16 »
iyiy yada kötü , vasat yada değil, hiçbiri önemli değil şuan gözümde :)
Önemli olan ne biliyormusunuz arkadaşlar biz Türkler olarak bu LADA kadar bi marka yaratamadık hala, lada diyince tüm dünya iyi yada kötü biliyor, ya bizim hangi arabamızı biliyorlar ??
     Yapılanıda kimse beğenmiyor ki ? Örnek Fiat Linea Türk mühendisler tarafınfan geliştirilmiş bir araç.Fiorino ise her şeyiyle,yani tasarımdan planlamaya,üretimden her şeyine kadar ve fikri mülkiyet haklarıda dahil olmak üzere Türk mühendisleri ürünüdür.Ve kaldıki mühendislerimiz dünya otomotiv sektöründe Mini ticari diye bir segmentte kazandırmış oldular.Parası cebimize girmiyor olabilir ama dünyada satılan tüm Fiorino'lardan (Peugeot ve Citroén'e satılanlarda dahil)Tofaş artık para kazanacak.Eskiden durum neydi?Tofaş üretipte sattığı tüm kuş serisi otomobiller için Fiat' lisans ücreti ödüyordu.Ve hatta ön çamurlukların kapı taraflarında da Lisans Fiat diye bir yazı bulunurdu.
    Dünyada ilk arabalı feribotu kim buldu,tasarladı ve kullandı.Sizce ?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2009, 00:31:06 »
Lada markasının özellikle samara ve niva modelleri çıktıkları yıllara ve fiyatlarına göre her ne kadar sorunlu olsalar da iyi otomobillerdi.

Etox'a gelince o konuyu hiç açmayalım 1,5  reno motoru ve megan2 yürüyen aksamıyla spor otomobil mi olur.Benim şahsi fikrim Etox dışı tamamen değiştirilmiş reno megan2 .  
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 12, 2009, 00:36:04 »
Aaaa bakın NiVA  dediğiniz zaman akan sular durur tanımam üstüne :alkis: ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #27 : Ağustos 12, 2009, 00:59:53 »
küçükken çam ağacı kabuğundan araba yapardık...bizim yaptıklarımız daha estetikmiş yav...
toyota toyota toyota  only toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 12, 2009, 01:17:18 »
küçükken çam ağacı kabuğundan araba yapardık...bizim yaptıklarımız daha estetikmiş yav...
:)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 12, 2009, 11:35:25 »
italya,fransa,almanya çok iyi bilir

kartalı biliyor bütün dünya ahmet abii.heleki renklerini :dans3: :hurra: :hurra: :hurra:  :dans3:

Arkadaşlar yaşınız dolayısıyla bu bilgiyi bilemiyebilirsin size hak veriyorum, ben size doğrusunu açıklıyayım en azından, kartal doğan şahin zaten bir italyan tasarımıdır, FIATIN tasarımıdır ve biz bu tasarımı kullanmak için izin alıp en az 5 değişik parçası olması şartı ile üretimi için FIATtan izin alabilmişizdir, Serçeye gelince, serçe ise tamamen RUS tasarımıdır ve hatta LADA nın tasarımıdır bizde 1972 model LADA Jigula vardı ve bu serçe diye tabir ettiğiniz kasa ile aynıydı ama TR dekilerde arka stoplar tamponlar Kadranlar ve kapı kollarında farklılık vardı :)

bence hala yaptığımız bişey yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 13, 2009, 00:38:04 »
Lada'ya fazla haksızlık etmeyelim iyi veya kötü en azından birşeyler yapmaya çalışıyorlar.

Lada, C-Cross  Lada ve Renault ortak üretilen konsept.

Lada C Consept

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 13, 2009, 01:06:15 »
mesut abi kartal derken beşiktaşı kastetmiştim ne yaptın yha.için bayağ dolmuş bu konu ile ilgili heralde :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 13, 2009, 20:06:48 »
Karina nedir ya. Karina'yı nerden duydu konuyu açan arkadaş anlamadım. Google'da Karina'ya dair herhangi bir belirti yok. Lada'nın ülkemizde de satılan Kalina isimli modeli var, oradan mı çağrışım yaptı acaba...
Aracın tek bir açıdan fotosu koyulmuş, o fotoya bakarak hemen söylenmiş estetik sıfır diye. Adı Lada ya bi kere :)
Ha bu arada sanki Toyota estetik konusunda çok başarılı ya...
Yazık bu ülkeye ki yıllardır kuş serisinden onca kazık yedi. Yanı başında Lada Samara'lar hakettiğinin yarı parasına giderken Şahin Doğan bulunmaz hint kumaşı gibi inanılmaz rakamlara satıldı. Bugün bi 91 model Doğan L'ye halen 7 milyar verenler var, yazık. Hele bi de 93 Doğan SL'ler varki akıllara zarar :) Neymiş Tempra motoru varmış :) :) :yarılma smileyi: 4 milyara taş gibi Samaralar var. Hem Tofaşlardan atak, hem parçası çok ucuz ve yaygın, hemde Tofaşlardan sorunsuz...
Ha bir de Lada'nın 90'lı yılların başında "En Çok Satan İthal Otomobil" apoleti var ki gözardı etmemek lazım...

Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 25, 2009, 22:17:54 »
iyiy yada kötü , vasat yada değil, hiçbiri önemli değil şuan gözümde :)

Önemli olan ne biliyormusunuz arkadaşlar biz Türkler olarak bu LADA kadar bi marka yaratamadık hala, lada diyince tüm dünya iyi yada kötü biliyor, ya bizim hangi arabamızı biliyorlar ??
:alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 25, 2009, 22:34:13 »
mesut abi kartal derken beşiktaşı kastetmiştim ne yaptın yha.için bayağ dolmuş bu konu ile ilgili heralde :D :D

Atakan baya dolmuşum bu konuda evet :D ama nedenini ErhanKardeşimiz gayet net açıklamış :D :D

Karina nedir ya. Karina'yı nerden duydu konuyu açan arkadaş anlamadım. Google'da Karina'ya dair herhangi bir belirti yok. Lada'nın ülkemizde de satılan Kalina isimli modeli var, oradan mı çağrışım yaptı acaba...
Aracın tek bir açıdan fotosu koyulmuş, o fotoya bakarak hemen söylenmiş estetik sıfır diye. Adı Lada ya bi kere :)
Ha bu arada sanki Toyota estetik konusunda çok başarılı ya...
Yazık bu ülkeye ki yıllardır kuş serisinden onca kazık yedi. Yanı başında Lada Samara'lar hakettiğinin yarı parasına giderken Şahin Doğan bulunmaz hint kumaşı gibi inanılmaz rakamlara satıldı. Bugün bi 91 model Doğan L'ye halen 7 milyar verenler var, yazık. Hele bi de 93 Doğan SL'ler varki akıllara zarar :) Neymiş Tempra motoru varmış :) :) :yarılma smileyi: 4 milyara taş gibi Samaralar var. Hem Tofaşlardan atak, hem parçası çok ucuz ve yaygın, hemde Tofaşlardan sorunsuz...
Ha bir de Lada'nın 90'lı yılların başında "En Çok Satan İthal Otomobil" apoleti var ki gözardı etmemek lazım...

Erhan kardeşim valla doğru söze nehacet     +1000000000000000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 26, 2009, 01:28:06 »
 Devrim dışında pek diyemeyiz. Anadol da kısmen söylenebilir (çünkü Ford için yapılmış ancak Türkiye'de Anadol için kullanılmış bir tasarım) ama kuş serisinin Türkiye ile tek bağlantısı türkiye'de üretilmiş olması bence.
Ben ingiliz Reliant firması olarak biliyorum. Ama motoru ford kökenli olması muhtemel.

Lada nın bence tek iyi yanı basit yapısı ve ucuz parçaları sayesinde kolay tamir edilmesi idi. (Samara ve öncesinden bahsediyorum) Bir de tabi çok güçlü kaloriferi :)
Vega ile birlikte o avantajını da kaybetti.. Ben geleceğini parlak görmüyorum. Fakat bence niva 'lar şirin koleksiyonluk parçalar ve ucuza alınabilecek  gerçek arazi araçları..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 26, 2009, 11:17:25 »
çirkin araba yoktur az para vardır....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 26, 2009, 12:57:57 »
bu ruslar hakkı abinin de dediği gibi bu işi öğrenemeyecekler be. hakkaten matematikte kimyada daha birçok bilimsel alanda bu kadar iyi olmalarına rağmen estetik ve hatırı sayılır bi araba üretmediler.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 26, 2009, 13:07:31 »
Ceyhun hocam, Ruslar estetik işini Hande Hn.'ın da atıfta bulunduğu üzere vodka ile hallettikleri için ihtiyaç duymuyorlar olsa gerek :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ağustos 26, 2009, 13:09:55 »
votkayı su niyetine içiyorlarmış abi zaten.  :lol:
bizim arkadaşlardan biri rusyanın viladivostok şehrinde inşaat işçisidir de neler anlatıyor neler...
şuanki aracım "tabanvay"