0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ferhat abim hayırlı olsun dün haberi aldım senden bugün takmışsın hemen güle güle kullan
Abi birde ön tampona yaptıgın folyoyu karlıgıda yap güzel görünecegine eminim
Hayırlı olsun çok güzel olmuş Aslın da her şey güzel de bir de şu plakalık siyah olsa daha iyi olmaz mı ?
fiyatı bende kalsın
sebep
ferdi abimin arabası diye demiyorum ama gerçekten güzel yakıştı abi bu arada benim trd sitickerim ne oldu
arıyom kardeşim ortalıkta yok trd amplemi deli olacam bulsam zaten 5-10tane alacam gönderecegim ilk kişi sensin
yakısır gule gule kullan Ferhat abi camı sokmeyi dusunuomusn 3d tam olur bence:)bide egzos uc lazım yazılarıda soktunmu tamm:D
başkan sagolasın eski stoplarımın camı zaten söküktü ondan satmıştım bunu sökmeyi düşünmüyorum egzos ucunu şimdi düşünmüyorum arka karlık yapılıyo fakat egzos yeri için nası bişey yapıyorlar hiçbi fikrim yok tekli çıkışda olabilir 2lide ondan bekliyorum yazılara gelince afedersin ama şerefsizin teki orjinal yazılarını sökmüş 1ay önce lazımmış galiba servise gittim harf başı 80tl istediler bişey diyecektimde vazgeçtim gittim dışardan 20tlye aldım hepsini sökmeyi düşünmüyorum ama boyamayı düşünüyorum siyaha
evet siyaha boyama ama kırmızı folyo iyi olabilir..
Abi siyaha sakın boyama kötü durur gibi geliyor bana.Sökmek istemiyosanda bırak dursun:D
karıstı ya yazıları boyama stoplara kırmızı folyo gider:D
hayırdır stoplarda kırmızı folyonun ne işi var alp abi aşırı karıştı