Geçmiş olsun ..yanlış anlamadıysam motor yağı bitmiş dediniz bir yerlerde yağ sızıntısından dolayı da eksiltebilir..durum gösteriyorki yağı sık sık kontrol etmeliyiz
geçmiş olsun bundada vardır bi hayır.
Geçmiş olsun.
Yağ ve su kontrolü hayati önem taşıyor. Çok basit bir nedenden motor yanabilir. En basitinden yağ değişiminde kartel tapası düzgün taklımaz veya dişleri yenmiştir damlaya damlaya yağınız biter ve motor yanar. Veya radyatör kapağının contası veya yayı eskir, su biter farkına varmazsanız gene motor yanar. Servis bakımını belgeleyebiliyorsanız bence servise dava açın. Mahkemenin tayin edeceği herhangi bir bilir kişi toyota motorunun 120000'den fazla dayanacağını söyleyecektir. En azından bir ihtarname çekin bakalım tepkileri ne olacak.
Ayrıca motor için 5000 bence kesinlikle fahiş fiyat.
Geçmiş olsun.
Yağ ve su kontrolü hayati önem taşıyor. Çok basit bir nedenden motor yanabilir. En basitinden yağ değişiminde kartel tapası düzgün taklımaz veya dişleri yenmiştir damlaya damlaya yağınız biter ve motor yanar. Veya radyatör kapağının contası veya yayı eskir, su biter farkına varmazsanız gene motor yanar. Servis bakımını belgeleyebiliyorsanız bence servise dava açın. Mahkemenin tayin edeceği herhangi bir bilir kişi toyota motorunun 120000'den fazla dayanacağını söyleyecektir. En azından bir ihtarname çekin bakalım tepkileri ne olacak.
Ayrıca motor için 5000 bence kesinlikle fahiş fiyat.
öncelikle geçmiş olsun
ahmet beye katılıyorum 120000km ye kadar bakımlarının yetkili serviste yapıldığını belgelerseniz davayı kazanırsınız bence...
Mehmet bey, bence burda garip bi durum var , madem belgeliyebiliyorsunuz her servise girişinizi Ahmet beyinde dediği gibi servise mutlaka dava açın, ha şunuda söyleyeyim , servisten başka biyere gösterdinizmi aracı motor bitmişmi diye, banada 50 bin km de debriyaj balatası bitmiş dediler, aracım şuan 100 binde ama hala aynı balatayı kullanıyorum, belki para kazanmak için servisin yaptığı bir oyundur !
Geçmiş olsun öncelikle Mesut'unda dediği gibi dışarıda kontrol ettirmediyseniz birde dışarıda sorun. Ayrıca rakam çok şaşırtıcı 120 bin km çok az bir önceki 2000 special ile yaklaşık 800 bin km yapmıştım o.O
Geçmiş olsun, bencede motorda oluşan durumun temelini tam tespit edip ve gerekirse hakkınızı değişik yollardan da aramanız en mantıklısı olur.
anlamadığım konu yağ eksildiği halde bitene kadar yağ lambaası yanmaadı mı?
Anlaşılan mehmet bey stresini atıp gitmiş bu kadar destek veren arakadaşın mesajına bir bakma zahmetine bile girmemiş.
cok gecmış olsun.ben trafikte polis memuruyum bızım ekıp otosu 2003 sedan corolla arac 24 saat calısıyor 6 kullanıcısı var km suan 250 bınde yanlız bu motor yagı eksıltmesınden dolayı bızde motor yaptırdık ama bu durum toyota lar ıcın bır ıstısna benımde 2003 hb corolla var bırak yag eksıltmeyı dogru durus kirlenmıyor bıle.Bu durumu arastırdık motor fabrıkasyon hatalı hatasını suan tam hatırlamıyorum ama ya motor ıcndekı gömlek pistono göre buyuk yada bunun tam tersı imis hata bu bundan dolayı yag eksıltıyordu.Burada servısın buyuk hatası var cunku arac geldıgınden berı yag eksıltıyormus servısıe gıdıldıgınde arac yenı yapar demısler sonra garantısın bıtınce motor yapılması gerekıyor denıldı burada servısn üç kagıtına gelmıs olduk bundan dolayı ben aracımı servıse götürmemeye calısıyorum gıdınce öpüyolar saygılar...
Mehmet ŞİMŞEK kuyuya bir taş attı ve gitti biz de yorum yazıp duruyoruz.
Öyle garajda arabayı yatırarak sorunu çözemezsiniz.
Daha sonra yağ ikazı da vermedi diyelim,
motor yağ seviyesini hiç mi kontrol etmezsiniz.
Sanırım arkadaş kontrol için de servise gidiyor.
O kadar para verdiğine göre servislere....
bunu bir polis emeklisi taksiciden duydum 2004 model corolla polis arabası varmış.. bir depo benzinle tam hatırlayamıyorum 600 km yol yapılyorsa biz 300 km yapıyoruz araba hep durdugu yerde çalıyor demişti.. arabayı 950.000 km de motorunu indirmişler zaten sonrada emekli olmuş... taksiside 2004 corolla zaten.. çok iyi araba bunlar demişti... bende zaten taksiye arabası toyota diye binmiştim... bu benim huyumdur modifiyesiz veya değişik taksiye binmem.. güzel taksi geçsin diye beklerim
cok gecmış olsun.ben trafikte polis memuruyum bızım ekıp otosu 2003 sedan corolla arac 24 saat calısıyor 6 kullanıcısı var km suan 250 bınde yanlız bu motor yagı eksıltmesınden dolayı bızde motor yaptırdık ama bu durum toyota lar ıcın bır ıstısna benımde 2003 hb corolla var bırak yag eksıltmeyı dogru durus kirlenmıyor bıle.Bu durumu arastırdık motor fabrıkasyon hatalı hatasını suan tam hatırlamıyorum ama ya motor ıcndekı gömlek pistono göre buyuk yada bunun tam tersı imis hata bu bundan dolayı yag eksıltıyordu.Burada servısın buyuk hatası var cunku arac geldıgınden berı yag eksıltıyormus servısıe gıdıldıgınde arac yenı yapar demısler sonra garantısın bıtınce motor yapılması gerekıyor denıldı burada servısn üç kagıtına gelmıs olduk bundan dolayı ben aracımı servıse götürmemeye calısıyorum gıdınce öpüyolar saygılar...
polis araçları rölantide uzun süreli çalıştığındanda erken problemler gösterebilir kendini...
benim de çok samimi arkadaşımın corolla ticari taksileri var 2004 model alındıgından beri gazlı araba ve şu an 480 000 km de motorla ilgili hiç bi sorun yok
Değerli Toyotacı arkadaşlar bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
bazı arkadaşlar sistem etmiş okumuyormu diye inan onları okudum ama çeşitli sebeplerden yorum yazamadım ama o sistem eden arkadaşalar sonu kadar haklı onlardan tek tek özür dilerim.
Ben araçtaki motor sorunu çok yakın tanıdığımın bir tanıdığımın 30 senelik tanıdığı ve kendisinde yüksek modelde olduğu araçlarını götürdüğü tabiri yerinde ise sanayideki bir ustaya götürdüm motoru dışarda yaptırdım bana maliyeti 1.300 tl buldu ve ayrıca değişmesi gerekenler vardı onlarıda değiştirdim onlarla birlikte bana 2.000 tl çıktı ve işçilik artı parça garantili ben aşağı yukarı 8 senedir aracımı servise götüyorum maliyetleri biliyorum serviste yaptırsa idim bana en az 7.000-8.000 arasında fatura çıkarılardı be şahsım adına bir daha servise gitme kararı aldım.Servide tamir olmadığını gördüm sok yenisi tak inan kaloferin sol tarafı üflemiyordu servise girdiğimde söyledim 300 parca 150 işçilik tutar dediler.onuda yaptırdım ona para dahi yazmamışlar para yazacak bir şey yok diye.
Bazı arkadaşlar söylediklerimin karalama veya farklı düşüne bilir yazdıklarımın gerçek olduğunu belgeler ile ıspatlarım ben bunu toyotta fabrikasına dahi ilettim bana gelen cevap yazılı olarak saklı haklı olarak bana dedikleri garanti 3 sene veya 100.000 km dediler saygı duyarım sanayi bakanlığın verdiği süre bu ama tüm vidası dahi yetkili kıldığı serviste değiştrilen ve bu sorunu yapan bu araçla ilgili alaka beklerdim.
Malesef bunu sıcaklığı göremedim
herkese saygılarımla
geçmiş olsun. sorunun çözüldüyse iyi...
Değerli Toyotacı arkadaşlar bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
bazı arkadaşlar sistem etmiş okumuyormu diye inan onları okudum ama çeşitli sebeplerden yorum yazamadım ama o sistem eden arkadaşalar sonu kadar haklı onlardan tek tek özür dilerim.
Ben araçtaki motor sorunu çok yakın tanıdığımın bir tanıdığımın 30 senelik tanıdığı ve kendisinde yüksek modelde olduğu araçlarını götürdüğü tabiri yerinde ise sanayideki bir ustaya götürdüm motoru dışarda yaptırdım bana maliyeti 1.300 tl buldu ve ayrıca değişmesi gerekenler vardı onlarıda değiştirdim onlarla birlikte bana 2.000 tl çıktı ve işçilik artı parça garantili ben aşağı yukarı 8 senedir aracımı servise götüyorum maliyetleri biliyorum serviste yaptırsa idim bana en az 7.000-8.000 arasında fatura çıkarılardı be şahsım adına bir daha servise gitme kararı aldım.Servide tamir olmadığını gördüm sok yenisi tak inan kaloferin sol tarafı üflemiyordu servise girdiğimde söyledim 300 parca 150 işçilik tutar dediler.onuda yaptırdım ona para dahi yazmamışlar para yazacak bir şey yok diye.
Bazı arkadaşlar söylediklerimin karalama veya farklı düşüne bilir yazdıklarımın gerçek olduğunu belgeler ile ıspatlarım ben bunu toyotta fabrikasına dahi ilettim bana gelen cevap yazılı olarak saklı haklı olarak bana dedikleri garanti 3 sene veya 100.000 km dediler saygı duyarım sanayi bakanlığın verdiği süre bu ama tüm vidası dahi yetkili kıldığı serviste değiştrilen ve bu sorunu yapan bu araçla ilgili alaka beklerdim.
Malesef bunu sıcaklığı göremedim
herkese saygılarımla
Geçmiş olsun. servisler böyle. Mecbur olmasa zaten kimse gitmez. Hani "yetki sorumluluk dengesi" diye bişey vardır ya. Yetkili servis kavramı yerine "sorumlu servis" kavramını getirmek gerekiyor. Bi hamburgerci şubesi bile açsanız o markanın standartlarına uymak zorundasınız, köftenizdeki et oranı, oturma düzeni, yok hiyjen bilmemne ama koca koca otomotiv firmaları bunlara bi tschüss (almanca allahaısmarladık) diyemiyor.