Arkadaşlar malesef eşimin sağlık problemi nedeni ile hafta sonuz sizlere katılamıyacağım
bu nedenle hepinizden özür diliyorum. İşin içinde sağlık olunca akan sular duruyor malesef
Size şimdiden hayırlı iftarlar dilerim.
Geçmiş olsun Ali hocam. Eşiniz için Allah'tan acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun Ali. Yenğeye saygılar.
ali bey umarım ciddi bi rahatsızlık değildir,çok geçmiş olsun...
Arkadaşlar malesef eşimin sağlık problemi nedeni ile hafta sonuz sizlere katılamıyacağım
bu nedenle hepinizden özür diliyorum. İşin içinde sağlık olunca akan sular duruyor malesef
Size şimdiden hayırlı iftarlar dilerim.
GEçmiş olsun Ali.Hayırdır,önemli bir şey değildir inşallah
Çok geçmiş olsun Ali. Acil şifalar diliyoruz bizde.
Ali abi geçmiş olsun yapabiliceğimiz bişey varmı, sağlık sektöründeyim malum !
Teşekkürler arkadaşlar. Ciddi olduğundan değil ama sağlık ile ilgili konuları riske etmeyi sevmem, yapabileceğiniz birşey olursa mutlaka paylaşırım buradan. Tekrar teşekkürler.
Korkma Ahmetim, oralar yüksek birşey olmaz
Zaten uyarı özellikle Cuma akşamı ve Cumartesi sabahı için.
Her duruma karşı oltalarıda getirin, belki tatlı su balığı tutarız restoranın camından.

Arkadaşlar cuma ve cumartesi günü genellikle istanbulun anadolu yakası bugünki yağmurun birbuçuk katı daha fazla yağmur alacakmış.
isterseniz bu iftar toplantısını erteleyelim,yada türkiye geneli toplantıyla birleştirelim.(tabiiki bunun adı iftar olamaz ozaman). istanbul içinden gelecek olanları bile zorlayacak bir hava koşulu olacak gibi görünüyor il dışından gelecek arkadaşları düşünemiyorum bile.
kendi şahsıma konuşacak olursam benım katılma ihtimalim tamamen o günki hava koşuluna bağlı oldu artık. yani %30 gelebilirim diyorum.
Ben her türlü cuma günü istanbuldayım

kaçarı yok