Anket

Arkadaşlar artık menü ve mekan kesinleştirme vaktidir ;)

Gülsen Restaurant
7 (77.8%)
Lara
2 (22.2%)

Toplam Oy Verenler: 9

Oylama kapandı: Ağustos 25, 2009, 21:35:14

Gönderen Konu: İstanbul'da İftar Toplantısı  (Okunma sayısı 40948 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: İstanbul İftar Toplantısı =) by A.C.D.
« Yanıtla #220 : Ağustos 23, 2009, 17:25:46 »
polenezköy ve beykoz ulaşım açısından zor.en basiti Çamlıca.zaten trafik olucak iftar öncesi birde uzak mesafe derdi yaşamayalım arkadaşlar.

Abi yalnız Cem in bahsettiği tesis Beykoz olması lazım ;)

Yoksa zaten biz en başta konuyu çamlıcadaki belediye tesisi olarak düşünmüştük ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #220 : Ağustos 23, 2009, 17:25:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #221 : Ağustos 23, 2009, 17:27:26 »
Arkadaşlar peki belediyenin tesisinde otopark sorunu vs varmı? belki bilmek isteyenler vardır.Veya ücretli mi.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #222 : Ağustos 23, 2009, 17:34:04 »
Arkadaşlar peki belediyenin tesisinde otopark sorunu vs varmı? belki bilmek isteyenler vardır.Veya ücretli mi.
büyük otoparkı olduğunu biliyorum ama ücretli olduğunu zannetmiyorum.ücretli olsa ne anlamı kaldıki sosyal tesis olmasının...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #223 : Ağustos 23, 2009, 17:35:22 »
  Belediyenin tesisleride iyidir. Kartla da Cem'in söylediği gibi indirim imkanımız var. Çamlıcadaki tesislerdeki otopark durumunu hatırlamıyorum. Otopark düzgün mü, ücretsiz mi? Diğer yandan Avrupa yakasında Sarayburnu sahilde de Belediyenin çok güzel bir tesisi var aynı şekilde. Manzarası gerçekten çok güzel (hele masa sahil kenarından alınırsa), hemen yanında da Kalyon otel mevcut Ali için. (çok hoş bir yerdedir otel) http://www.kalyon.com/  Çamlıca Belediye tesisleride çok güzel. Bencede herkes memnun kalır oradan da. Ayrıca otoparkı müsait ise araçları oraya bırakıp, erken gelecek arkadaşlar ile iftar öncesi ya da sonrası bir Sultan Ahmet geziside (hemen yukarısı) yapabiliriz yürüyerek.
 Özellikle araçları koyacağımız yeri de söylediğim gibi araştırmak lazım, mekani, fiyatı. !!! Gerçi genelde güvenlikli falan oluyordu hatırladığım kadarı ile.

Cem, olmas ise ablamıda çağıralım, acaba iki karta da indirim yapıyorlar mı? :) Kim bilir? :)

Bir an önce de Cem'in söylediği gibi kesin sayımızı belirleyelim ve organizasyonu, rezervasyonu vs. halledelim.

Polonezköy ulaşım açısından çok basit ve kolay Şaban. Köprü dışında trafik sorunuda olmaz. Trafik ve her iki yakadan ulaşım yönünden en sorunsuz olacak yer orasıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #224 : Ağustos 23, 2009, 17:40:39 »
az önce aradım çamlıcayı otopark mevcut ve ücretsiz( ödeme dekontunu gösterdiğimizde ücret alınmıyor)
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #225 : Ağustos 23, 2009, 17:44:53 »
  Çok iyi, peki güvenlikli mi acaba?
 Arayıp bilgi aldığın içinde çok teşekkürler Şaban.

Menüsünüde tam öğrenirsek (yiyecekleri ben o zaman gittiğimde dolgun ve kaliteli idi, yalnız bir kaç sene oluyor) iyi olur. Tatlı vs. varmı gibi tüm detayları. Bizlerde kaç kişi olacağımızı netleştirmemiz lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #226 : Ağustos 23, 2009, 17:49:31 »
Arkadaşlar o kadar çok yer söylediniz ki kafam karma karışık oldu. Lütfen çok dallandırmadan bir yere karar verelim, uzaklardan gelecek insanları da düşünün lütfen ;)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #227 : Ağustos 23, 2009, 17:52:46 »
En başa döndük galiba :P Birilerinin Çamlıca diyerek konuyu başlattığını hatırlıyorum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #228 : Ağustos 23, 2009, 17:54:14 »
Çok haklısın Ali abi aslında fazla alternatifte zarar ;) Zaten fiyatlar en fazla 5 lira oynuyor bunu göze almayız sanırım ;)

Bence Çamlıcadaki Belediye tesisi üzerine yoğunlaşalım ;)

En başa döndük galiba :P Birilerinin Çamlıca diyerek konuyu başlattığını hatırlıyorum ;)

:D

Evet abi 11 sayfa baya bi beyin fırtınası oldu :D

İlk sayfadada Çamlıca Belediye tesisleri demiştik :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #229 : Ağustos 23, 2009, 17:57:48 »
 Belediyenin tesisleride iyidir. Kartla da Cem'in söylediği gibi indirim imkanımız var. Çamlıcadaki tesislerdeki otopark durumunu hatırlamıyorum. Otopark düzgün mü, ücretsiz mi? Diğer yandan Avrupa yakasında Sarayburnu sahilde de Belediyenin çok güzel bir tesisi var aynı şekilde. Manzarası gerçekten çok güzel (hele masa sahil kenarından alınırsa), hemen yanında da Kalyon otel mevcut Ali için. (çok hoş bir yerdedir otel) http://www.kalyon.com/  Çamlıca Belediye tesisleride çok güzel. Bencede herkes memnun kalır oradan da. Ayrıca otoparkı müsait ise araçları oraya bırakıp, erken gelecek arkadaşlar ile iftar öncesi ya da sonrası bir Sultan Ahmet geziside (hemen yukarısı) yapabiliriz yürüyerek.
 Özellikle araçları koyacağımız yeri de söylediğim gibi araştırmak lazım, mekani, fiyatı. !!! Gerçi genelde güvenlikli falan oluyordu hatırladığım kadarı ile.

Cem, olmas ise ablamıda çağıralım, acaba iki karta da indirim yapıyorlar mı? :) Kim bilir? :)

Bir an önce de Cem'in söylediği gibi kesin sayımızı belirleyelim ve organizasyonu, rezervasyonu vs. halledelim.

Polonezköy ulaşım açısından çok basit ve kolay Şaban. Köprü dışında trafik sorunuda olmaz. Trafik ve her iki yakadan ulaşım yönünden en sorunsuz olacak yer orasıdır.
iyide hakan bey sarayburnu'nda belediye sosyal tesisi yokki?
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #230 : Ağustos 23, 2009, 18:12:41 »
  İnternette görünmüyor ancak biz bir kaç ay önce gitmiştik. Gerçekten güzel bir noktada. Tam sahil yolu üstünde ve hem marmara, hemde boğaz ayağınızın altında. Deniz Feneri (gerçek deniz feneri :) ) yakınlarında zaten.

Şu anda en makul görünen Belediye Tesisleri. Merak etmeyin, fikirler fazlada olsa en güzeli hep beraber seçeceğiz.
 Çamlıca'da otopark ücreti olmaması çok iyi. Son olarak otoparkın güvenlikli olup olmadığını (son zamanlarda giden varsa durumunu) ve menünün özelliklerini öğrenelim öyle ise. Oraya gittiğimizde sürpriz ile karşılaşmayalım. Çünkü eskiden gittiğimde hatırladığım kadarı ile araçlarını yollara bırakanlar dahi oluyordu yer olmadığı için. !!!

Bize düşen diğer nokta da kimlerin ve toplamda kaç kişi olarak geleceğimizi netleştirmek ve bildirmek. !!!

Son olarak da seçilen yere en uygun kalınacak nezih bir yeri Ali için belirlemek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #231 : Ağustos 23, 2009, 18:22:41 »
Çamlıcanın otoparkı alt taraf ile birlikte gayet geniş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #232 : Ağustos 23, 2009, 18:45:56 »
Valla bana sorarsanız Polonezköy iyiydi, hem kafa dineyip hem iftar yapacaktık :(
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #233 : Ağustos 23, 2009, 18:57:48 »
  Evet, Polonezköy (ister Lara, ister Gülsen restauran) sonuçta şehirin gürültüsünden, kaosundan uzak nezih yerler. Kendi kendimizi rahatça sohbet edebileceğimiz (amaç sadece yemek değilse), yürüyüş yapabileceğimiz, kafa dinleyebileceğimiz yerler. Trafik ve yol olarak da emin olun gidilebilecek en rahat ve hoş yerlerden birisi. Sonuçta Avrupa Yakasından gelecekler köprü trafiğine girecek ancak iftar saatinden daha önce köprü geçilirse sorun olmaz ki bende böyle yapmayı düşünüyorum. Eğer erken buluşursak küçük bir doğa yürüyüşü olabilir Polonezköyde. Fiyatlar sonuçta hepsinde biribirinin aynısı ya da çok yakın.
 Uğur'da net bilgi alsın (masalar havuz başı, tatlı varmı vs.) oraya göre plan yapalım bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #234 : Ağustos 23, 2009, 19:09:03 »
Valla bana sorarsanız Polonezköy iyiydi, hem kafa dineyip hem iftar yapacaktık :(
O kadar yol geleceksin, seni mi kıralım be Ali Abi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #235 : Ağustos 23, 2009, 22:19:02 »
yemeklerin fotoğrafını buraya ekleyeni döverim....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #236 : Ağustos 23, 2009, 23:46:45 »
Sofranın fotoğrafını çekmek güzel bir fikir.Kutlarım sizi. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #237 : Ağustos 24, 2009, 10:57:43 »

Yöetimden Hande Bayram'ın görünen ünvanını Hiperaktif Toyotacı'dan, Dayakcı Toyotacı'ya çevirmesini rica ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #238 : Ağustos 24, 2009, 11:54:01 »
Bende menü 3 diyenlerdenim umarım güzel bir iftar olur yanlız tatlı göremedim ben menülerde yoksa banamı öyle geldi :)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #239 : Ağustos 24, 2009, 16:04:41 »
Bu akşam iftar için Polonezköye gidiyorum bakalım nasıl?Nasılsa buluşma Çamlıca'da olacak hem orayıda görmüş olurum ;)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html