polenezköy ve beykoz ulaşım açısından zor.en basiti Çamlıca.zaten trafik olucak iftar öncesi birde uzak mesafe derdi yaşamayalım arkadaşlar.
Abi yalnız Cem in bahsettiği tesis Beykoz olması lazım

Yoksa zaten biz en başta konuyu çamlıcadaki belediye tesisi olarak düşünmüştük
Arkadaşlar peki belediyenin tesisinde otopark sorunu vs varmı? belki bilmek isteyenler vardır.Veya ücretli mi.
Arkadaşlar peki belediyenin tesisinde otopark sorunu vs varmı? belki bilmek isteyenler vardır.Veya ücretli mi.
büyük otoparkı olduğunu biliyorum ama ücretli olduğunu zannetmiyorum.ücretli olsa ne anlamı kaldıki sosyal tesis olmasının...
Belediyenin tesisleride iyidir. Kartla da Cem'in söylediği gibi indirim imkanımız var. Çamlıcadaki tesislerdeki otopark durumunu hatırlamıyorum. Otopark düzgün mü, ücretsiz mi? Diğer yandan Avrupa yakasında Sarayburnu sahilde de Belediyenin çok güzel bir tesisi var aynı şekilde. Manzarası gerçekten çok güzel (hele masa sahil kenarından alınırsa), hemen yanında da Kalyon otel mevcut Ali için. (çok hoş bir yerdedir otel)
http://www.kalyon.com/ Çamlıca Belediye tesisleride çok güzel. Bencede herkes memnun kalır oradan da. Ayrıca otoparkı müsait ise araçları oraya bırakıp, erken gelecek arkadaşlar ile iftar öncesi ya da sonrası bir Sultan Ahmet geziside (hemen yukarısı) yapabiliriz yürüyerek.
Özellikle araçları koyacağımız yeri de söylediğim gibi araştırmak lazım, mekani, fiyatı.

Gerçi genelde güvenlikli falan oluyordu hatırladığım kadarı ile.
Cem, olmas ise ablamıda çağıralım, acaba iki karta da indirim yapıyorlar mı?

Kim bilir?

Bir an önce de Cem'in söylediği gibi kesin sayımızı belirleyelim ve organizasyonu, rezervasyonu vs. halledelim.
Polonezköy ulaşım açısından çok basit ve kolay Şaban. Köprü dışında trafik sorunuda olmaz. Trafik ve her iki yakadan ulaşım yönünden en sorunsuz olacak yer orasıdır.
az önce aradım çamlıcayı otopark mevcut ve ücretsiz( ödeme dekontunu gösterdiğimizde ücret alınmıyor)
Çok iyi, peki güvenlikli mi acaba?
Arayıp bilgi aldığın içinde çok teşekkürler Şaban.
Menüsünüde tam öğrenirsek (yiyecekleri ben o zaman gittiğimde dolgun ve kaliteli idi, yalnız bir kaç sene oluyor) iyi olur. Tatlı vs. varmı gibi tüm detayları. Bizlerde kaç kişi olacağımızı netleştirmemiz lazım.
Arkadaşlar o kadar çok yer söylediniz ki kafam karma karışık oldu. Lütfen çok dallandırmadan bir yere karar verelim, uzaklardan gelecek insanları da düşünün lütfen
En başa döndük galiba

Birilerinin Çamlıca diyerek konuyu başlattığını hatırlıyorum
İnternette görünmüyor ancak biz bir kaç ay önce gitmiştik. Gerçekten güzel bir noktada. Tam sahil yolu üstünde ve hem marmara, hemde boğaz ayağınızın altında. Deniz Feneri (gerçek deniz feneri

) yakınlarında zaten.
Şu anda en makul görünen Belediye Tesisleri. Merak etmeyin, fikirler fazlada olsa en güzeli hep beraber seçeceğiz.
Çamlıca'da otopark ücreti olmaması çok iyi. Son olarak otoparkın güvenlikli olup olmadığını (son zamanlarda giden varsa durumunu) ve menünün özelliklerini öğrenelim öyle ise. Oraya gittiğimizde sürpriz ile karşılaşmayalım. Çünkü eskiden gittiğimde hatırladığım kadarı ile araçlarını yollara bırakanlar dahi oluyordu yer olmadığı için.

Bize düşen diğer nokta da kimlerin ve toplamda kaç kişi olarak geleceğimizi netleştirmek ve bildirmek.

Son olarak da seçilen yere en uygun kalınacak nezih bir yeri Ali için belirlemek.
Çamlıcanın otoparkı alt taraf ile birlikte gayet geniş.
Valla bana sorarsanız Polonezköy iyiydi, hem kafa dineyip hem iftar yapacaktık
Evet, Polonezköy (ister Lara, ister Gülsen restauran) sonuçta şehirin gürültüsünden, kaosundan uzak nezih yerler. Kendi kendimizi rahatça sohbet edebileceğimiz (amaç sadece yemek değilse), yürüyüş yapabileceğimiz, kafa dinleyebileceğimiz yerler. Trafik ve yol olarak da emin olun gidilebilecek en rahat ve hoş yerlerden birisi. Sonuçta Avrupa Yakasından gelecekler köprü trafiğine girecek ancak iftar saatinden daha önce köprü geçilirse sorun olmaz ki bende böyle yapmayı düşünüyorum. Eğer erken buluşursak küçük bir doğa yürüyüşü olabilir Polonezköyde. Fiyatlar sonuçta hepsinde biribirinin aynısı ya da çok yakın.
Uğur'da net bilgi alsın (masalar havuz başı, tatlı varmı vs.) oraya göre plan yapalım bence.
Valla bana sorarsanız Polonezköy iyiydi, hem kafa dineyip hem iftar yapacaktık 
O kadar yol geleceksin, seni mi kıralım be Ali Abi
yemeklerin fotoğrafını buraya ekleyeni döverim....
Sofranın fotoğrafını çekmek güzel bir fikir.Kutlarım sizi.
Yöetimden Hande Bayram'ın görünen ünvanını Hiperaktif Toyotacı'dan, Dayakcı Toyotacı'ya çevirmesini rica ediyorum.
Bende menü 3 diyenlerdenim umarım güzel bir iftar olur yanlız tatlı göremedim ben menülerde yoksa banamı öyle geldi
Bu akşam iftar için Polonezköye gidiyorum bakalım nasıl?Nasılsa buluşma Çamlıca'da olacak hem orayıda görmüş olurum