Toplam Oy Verenler: 9
Oylama kapandı: Ağustos 25, 2009, 21:35:14
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tarih benim için netleşsin oy kullanacağım. Güzel bir organizasyon olacağına eminim.
A.C.D. yapar da ben gider miyim? Hadi şimdiden hayırlı olsun Aaamedim.İnşallah bi aksilik olmazsa orda olurum.
Tühh bee Sen memleketteyken neden yapmadım ben bu işi ya yinemi sen
Bu arada Aaamet yiwrum malumunuz öğrenci adamık.Para desen zil zurna ya kişinin yüzde ellisi yada iftar çadırı? Heralde yapamazsın ben yokken ramazan mı var dı? Gördün mü bensiz boğazdan geçemiyolar
Abi gelmezsem rütbemi Efsane Toyotacı'dan Kolpa Toyotacı yapın fakat; Geçenlerde eşimle Çamlıca tepesine çıktık birer çay içmeye. Sıkça giderdik aslında. Baktım ki girişte otopark görevlileri... İspark orayı da parsellemiş. Giriş-Çıkış 5 TL. Abi acayip kafam attı doğruca çıkışa yöneldim. Küçükyalı sahilde daha kazık olmasına rağmen otoparkı ücretsiz olan bi çay bahçesine gittik. Diyeceksiniz ki ya Ergün maksat muhabbet, toplanmak, kaynaşmak. Üçün beşin hesabını mı yapalım şimdi... Ben mevcut hükümetten yanlı olmama rağmen bu olaya acayip deli oldum. İşin açıkcası oraya çıkmaya pek gönüllü değilim...
profiloda bildiğim kadarıyla park ücreti alınmıyor,olabilir, cevahirde ise saat ücretli çalışıyor, alışveriş merkezinin 1-2 sokak yanında da çekebileceğiniz deynekcisi olmayan sokaklar mevcut... şahsen ben buralarda yer bulamaz isem otoparka giriyorum...
Ben çalışanları düşünerekten pazar günü olsun diyorum.mekan fark etmez her zamanki gibi.(Fizana gidilir )
O zaman 12 Eylül Cumartesi ÇAMLICA uygundur sanıyorum arkadaşlar...
Şimdi şu soruyu sormamız gerekiyor çamlıcada iftarı nerede yapıyoruz ve kişi başı na kadar tutar?Anlaşmalı bir yer bulabilirmiyiz liste tam oluşturulduktan sonra kişi başı olarak???Ataşehirde oturan bir arkadaşımız bunu araştırabilir sanıyorum (öğretmen olması makbuldür)
Aydın abi senin ataşehirde oturduğunu hisseder oldum bir anda.