Dolsun abi maksat beraber olmak alırız domates peynir salacakta kaputların üstünde efsane bi iftar muhabbetimiz olur vs vs
Polonezköyden haber gelmedi Hakan abi yoğun sanırım yoksa ilgilenirdi
Hakan abiden haber bekliyoruz yarında ulaşamazsa Çamlıca olur

Şu an görünen Çamlıca ağırlıkta sanırım
Şimdi Polonezköy ile konuştum. Daha önce oraya gelmiş olan arkadaşlar bilirler. Bana menü ve menüye göre fiyat bilgisi vermek için dönecekler. Bir kaç değişik menü olabilir. Ayrıca kimi şeyleri meşhurdur. Sarması mesela. Bunun dışında en önemlisi kendi kendimize rahat edebileceğimiz bir ortam olacaktır orası. Tam bilgiler gelsin onlarıda aktaracağım.
Ayrıca park sorunuda yok ve yemek sonrası güzel bir yürüyüş de yapılabilir ağaçların arasında. Her iki yakadan gelecekler içinde yolu çok kolaydır.
Şimdi yazdım.
İyi insan

Bana her yol birlik beraberlik abicim hiiç farketmez
O zaman ben bu yazıdan şunu anlıyorum ki tüm Türkiye'de bulunan Toyota kullanıcılarının gelmek istediği mükemmel bir buluşma olacak

Polonezköy'ü duyunca eşimde tam olarak ikna oldu çünkü beni oraya götürmek için çok çabalamıştı
Gelmeyenlerin kesinlikle görmesi gereken bir yer Polonezköy. Ortamda kendi kendimize rahat edebileceğimiz, sıcak bir yer. Yemekleride oldukça meşhur zaten. Şu menüleri falan bir yollasınlar da sizlerle de paylaşacağım.
Ulaşımda (özel araçla) çok kolay.
İftar Cumartesi gecesi olacaksa bizim Cumartesi sahur vaktinde yola düşmemiz lazım, bu durumda Cumartesi gecesi kalıp Pazar günü dönmemiz gerekiyor. Hanım biraz gezmek isterse dönüş akşama kalır, Bolu dağında iftar yaparız. Biz gelmeyi düşünüyoruz ama sadece düşünüyoruz (geliriz demiyorum).
Bakalım Aydın kısmet, Polonezköy tarafındaki otellerden de bir yer ayarlarsak tam süper olur herhalde

Galiba ayarladım

umarım bir aksilik çıkmaz ve iftar için Polonezköy tercih edilir
12 Eylül Cumartesi ÇAMLICA'da iftarda olacaklar....
Şu kısmı Polonezköy olarak değiştirsek
Bendende KOCA bir alkış geliyor...
iftarda elinizi sıkıcam gerçekten takdir ettim.Ayın toyotacısı siz olmalısın eğer öyle bir kategori varsa
Aydın abi valla çok hevesli heyecanlısın ya

Kendimi yaşlı hissediyorum senin yüzünden

Türkay' la Bekir'de Ankaradan geliyo
Hakkı Abi Düzce toplantısına Adana'dan geldi
Ramazan'da dostlarla bir arada olmak lazım

Sen taktın bu ayın elamanı işine
Valla forumdaki azmi toplantı organizasyonundada göster sen ol ayın elamanı yakınsın
arkadaslar polonezkoy agırlık kazandıysa eger ve mekan tam net degılse benım polonezkoy de havuzlu cok guzel bı yerı olan bır arkadasım var. eger ıstersenız havuz basında bı ıftar yemegı bıze neye malolur sorabılırım.ama tabı sız mekanı belırledıysenız uyarım da.
Uğur bey fiyat ve menü alma işlemi yarına kadar hallolucaksa eğer tabiki alabilirsiniz oda bir fikir olur

Aksi taktirde Hakan abinin bildiği mekan var orasıda ferahmış

O zaman sizden haber bekliyoruz Uğur bey

Ayrıca profil bilgilerinize yaşıınızıda girer misiniz lütfen ?
Ahmet, benim bildiğim demeyelim de hanımın dayısı ve yengesinin yeri. Dayı oradaki okulun öğretmeni idi.
Gerçekten yemekleri ile meşhurdur.
Gülsen Restaurant. Daha önce bir Polonezköy buluşması yapmıştık orada, gelenler hatırlar. Emre ve Kemal abi mesela.

İllaki orada yapmak zorunda da değiliz ancak rahat edebileceğimiz bir mekan sonuçta. Hem bir menü listesi falan gelsin de onu haber vereyim. Ayrıca orada Sultan ile de tanışırsınız. (Rottweiler

)
Arkadaş Leh asıllı mı? Havuzlu yer Leonardo mu? Kuzenler kesin tanır. Ynede bir kaç yerden fiyat ve menü (damak tadıda kişiden kişiye değişebilir) almak herkes için daha uygun olabilir.
Gelirken kullanılacak güzergahı (her iki yakadan) daha sonra ayrıntılı olarak tekrar anlatırım.
Ali, aynen katılıyorum

ve tebrik ediyorum.