Gönderen Konu: Toyotamı Çizmişler  (Okunma sayısı 3899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Toyotamı Çizmişler
« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2009, 11:01:13 »
  Öncelikle geçmiş olsun.
 Sonra; sigarayı bıraktığınız için tebrikler.
 En son olarak da; bence aracı kaldırıma bıraktığınız için bir vatandaş ta kızmış olabilir. Eğer durum gerçekten böyle ise onada biraz hak vermek lazım (çizmesini haklı göstermez). Diğer yandan ise bir çok yerde araçlar için yeterli ve güvenli park yerlerinin (aynı zamanda uygun fiyatlı hatta belediyenin hizmeti olarak parasız) olmamasıda gerçekten büyük bir sorun bence.

kesinlikle size katılıyorum... aracınızı çizmesini haklı göstermez fakat her ne olursa olsun kaldırıma park ve emniyet şeridi gibi konularda biraz daha hassasiyet göstermenizi rica ediyprum...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2009, 11:01:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 07, 2009, 11:22:54 »
çok geçmiş olsun insanın içi yanar....

sigara külü için çalışmalara başladım arkadaşlar hepinize yetecek kadar biriktireceğim merak etmeyin....... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Ağustos 07, 2009, 12:34:21 »
Bende gıcık oluyordum yaya kaldırımına park edenlere..Evimin önündeki kaldırımdan karşı kaldırıma nerden baksanız 15 metre,6 araba çok rahat yanyana geçer hatta zorlasanız 8 araba..Ancak burası yazlık yer olduğu için yayalar yolda baygın baygın geziyor,şoförler sıcaktan mıdır nedir aptal aptal araba kullanıyorlar (çoğu sarhoş) ee durum böyle olunca bende arabama çok özendiğim için sonunda dayanamayıp çıkardım kaldırıma :D Yayalarda beni bekliyormuş,yoldan giden yok şimdi de 3 metrelik kaldırımda arabaya sürtüne sürtüne geçiyorlar :(  >:(

Çok geçmiş olsun,nazarlık olmuş diyelim.maşallah çil çil parlıyor ilk fotolarda..koyu renk hemen belli ediyor çizikleri,hele fırça izlerini..Peçete ile yapmasaydınız keşke.ne kadar ıslatsanızda yüzeye direnç gösterip çizmiş boyayı..Bence cilalamanız daha uygun olur,eski canlılığı yakalamak açısından ;)
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 07, 2009, 12:37:24 »

sigara külü için çalışmalara başladım arkadaşlar hepinize yetecek kadar biriktireceğim merak etmeyin....... :)

hande hanım bakıyorumda  size fırsat doğdu :)
hiç bi fırsatı kaçırmıyorsunuz,fırsatları değerlendireyim mi diyorsunuz,  yoksa gariban arkadaşlara yardım içinmi kül biriktireceksiniz :) :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolladan pug206 ya gecis
« Yanıtla #24 : Ağustos 07, 2009, 13:02:08 »
hallolduguna sevindim kücük çizikler kalması canımı sıktı koyu renkte daha belli oluo herhalde yada havlu pecete 
digerlerine gore sert oldugundan olabilr.ben normal mendil yada aracta bulunan pecete kullandıgımdan bende iz kalmıo onlada alakalı olablr..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 07, 2009, 13:40:44 »
Geçmiş olsun Aydın hocam, umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın. Hakan arkadaşımın belirttiği gibi kaldırıma park eden araçlara kızıp özellikle çizenler olduğu gibi o an bebek arabası, alışveriş arabası veya başka çeşit neslelerle kazara çizenler de olabiliyor. Bu nedenle ben aracımı çok mecbur kalmadıkça kaldırıma park etmiyorum. Yaklaşık 5 mt önümde yürüyen bir şahsın elindeki çakıyla kaldırımdaki aracı çizdiğine bizzat gözlerimle şahit oldum. Bu sadece kaldırma park eden aracın yayaların yürüyüşünü kısıtlamasından kaynaklanmıyor. Benim şahit olduğum olayda kaldırım gayet genişti. Fakat kaldırma park eden araçlar bu tür vandallar için kolay veya hazır av oluyor aynı zamanda. Ayrıca o an içinde bulunduğum aracıma 2 defa bebek arabasıyla çarptılar :(
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #26 : Ağustos 07, 2009, 14:00:17 »
sigara külünü gri renge de yapsak olurmu :D :D
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolladan pug206 ya gecis
« Yanıtla #27 : Ağustos 07, 2009, 16:50:11 »
sigara külünü gri renge de yapsak olurmu :D :D

olur tabi pasta niyetine zaten:D..Gri 206mızada yaptım derin olmadıgı surece alır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ağustos 07, 2009, 16:54:20 »
sigara çizikleri giderir kola da arabayı temizler... bide bunlara zararlı maddeler diyorlar ayıp ya ayıp :P :D   :dans3:
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 07, 2009, 19:47:32 »
Geçmiş olsun. Zamanla oluyor böyle ufak tefek şeyler...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 08, 2009, 11:04:42 »
  Öncelikle geçmiş olsun.
 Sonra; sigarayı bıraktığınız için tebrikler.
 En son olarak da; bence aracı kaldırıma bıraktığınız için bir vatandaş ta kızmış olabilir. Eğer durum gerçekten böyle ise onada biraz hak vermek lazım (çizmesini haklı göstermez). Diğer yandan ise bir çok yerde araçlar için yeterli ve güvenli park yerlerinin (aynı zamanda uygun fiyatlı hatta belediyenin hizmeti olarak parasız) olmamasıda gerçekten büyük bir sorun bence.

kaldırım benim evimin önü yüksek ihtimalle bisiklet yada ayna sürtmüştür...
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 08, 2009, 12:35:27 »

Biz bu işi ticarete dökelim isterseniz nasıl olur.siz biriktirin ben ıslatır paketler satarım hem peçetelerde benden ;)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html