0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hazım cumartesi ilk işin Media Markt' gitmek olsun.17" kompenantlı Pioneer'ın fiyatı 79 TL'ye düşmüş.Hemen bir çift al.Kaçırma sakın...
Yok Mehmet öyleydi. gittim de almadım. ordaki arkadaş başka bir marka önerdi onu aldım ben de. Montaj için 30 lira istediler ben de yok yaptırmam dedim gittim evde kendim monte ettim.
Fiyat ve çap konusunda bir yanlışım yok Gerçi Hazım belirtmiş ama Bende bundan bir takım alacağım.Hazım motaj yaparken foto çekmedin mi? Son görüntüler falan? Gerçi yine oruç,kendimde değilim diyeceksin.Ben sormaktan vazgeçeyim en iyisi
İyide 17" (inç) hoporlörü nereye koyuyosunuz ya. (17 * 2,54 = 43,18 cm yapar), Bagaja kutulu olarak mı koydunuz, ama normal hoporlör diyorsunuz (yani bas değil). Ya da koltukla cam arasındaki mesafe o kadar büyük mü? bir de o boyuttaki, özellikle bir pioneer için mükemmel bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
Kendime sadece ve sadece gülüyorum.Başkada bir şey demiyorum Mehmet bey.17cm yazacağıma 17" yazmışım
, Tahmin etmiştim
Kimseye söylemeyin aramızda kalsın.Olurmu
Abim ters çekmiş resmi. Kusura bakmayın
Adama bak ya...Abisine nasılda hakaret ediyor.Abin ters çektiyse sende düz koy Hazım Ramazan biteli çok oldu