arkadaşlarım kötü değiller ama renk olarak mercek kalitesini çıkan karelere bakınca anlarsınız. geçmişte biz bunu denedik yan yana çekim yapardık makinaların 2side Nikon F801 idi filmli aynı değerlerde çekerdik nikor lensin renkleri ile sigma yada tamron çok fark ederdi gerçi günümüz digitallerinde kıyaslama şansım olmadı ama yinede almam onu alana kadar oraya konvektör alır takar kendi objektifimi X2 yaparım daha iyi olur.
arkadaşlarım kötü değiller ama renk olarak mercek kalitesini çıkan karelere bakınca anlarsınız. geçmişte biz bunu denedik yan yana çekim yapardık makinaların 2side Nikon F801 idi filmli aynı değerlerde çekerdik nikor lensin renkleri ile sigma yada tamron çok fark ederdi gerçi günümüz digitallerinde kıyaslama şansım olmadı ama yinede almam onu alana kadar oraya konvektör alır takar kendi objektifimi X2 yaparım daha iyi olur. 
hah işte Aydın abi bende tam onu sorucaktım sana böyle X2 tele lenslerden mi alsam diye

Mesela şunlardan birini düşünüyorum, ilk olanlar hem geniş açı hemde 2,5X tele Photo çekim için
fiyatıda 45$58mm WIDE + TELE LENS Kit 0.45X WIDE ANGLE Macro & 2.5X TELEPHOTO LENS
Yada aydın abi şunu alim

bana ne gibi artıları olur bu lenslerin,
Fiyatı : 22$2x/2 TELEPHOTO TELE LENS FOR NIKON D40
Aydın abi bitanede bundanmı alsak

oturduğumuz yerden dağ manzarası hatta kardelen fotoğrafları çekeriz
650-2600mm Tele Lens
evet kesinlikle fazla para vermek istemiyorsan aynı işi görebilirsin fazlası ile tatmin eder ;)Dağ manzarası hariç de kullanılır anladın sen oni 
Ozaman bitane alim hemen x2 lerden

Anladim ben oni zaten
orçun 1 senelik konuyu hortlatmışsın valla
Konuyu görünce benim arabam niye yok yaa diye sitem edecektim
Tarihe dikkat etmedim valla
Orçun o resimdeki arabayı aydın abi sattı.. Sora yerine yeni kasa kırmızısını aldı .. ee sora onada modifiye yaptı resimlerini çekti biz yorum yaptık .. Ohoo.. baya olmuş be
Eee madem konu hortlatıldı, demek ki yeni yarışma isteniyor. Şöyle toyotalı birkaç güzel fotoğraf görmek fena olmaz. Belki farkı bir konu da seçilebilir

Yönetimin, özellikle Aydın hocamın kulağını çınlatalım biraz
Duuuuurrr Mehmet abi naptın yaaa. Benim efsane çıksın hele bi dur abi.
Duuuuurrr Mehmet abi naptın yaaa. Benim efsane çıksın hele bi dur abi. 
Aydın hocam konuyu okuduysan bile okumamış gibi davran lütfen. Konuyu beklemeye alıyoruz