0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok büyük geçmiş olsun mustafa bey, ben çok çok iyi anlıyorum sizi daha 3-4 gün önce büyük bir kaza atlattım..suç oranı ver deseler %50 derim kendime de taksiciye de çünkü şehir içinde çok hızlı gidiyordum, hız sınırı 70 olan izmir-güzelyalı sahil şerdinde normalde herkesin aktığı gibi 100-110 arası ile gidiyordum karataş kavşağında bana sarı yanarken geçtim, taksici ise hiç kendi ışığına ve çıktığı yola bakmadan kendisine kırmızı yanarken kalktı, frene bassam ben ona çarpacaktım ya da o bana çarpacaktı, gazı bırakıp frene basmadan kornaya basarak önüne doğru kıra kıra ilerledim (3 şeritli yol, son şeritten bağlıyor kavşağı karşı yola geçecek taksi) frene de basmadı ö**z öyle önünden geçtim ama 110 ile en sol şeritten en sağa sonra da sola viraja girince kaymaya başladım, en sol şeride kadar kaydım araç arkasını bıraktı sağa kontra vermeye başladım bu sefer diğer tarafa bıraktı kıçını sonra yine kontra vererek toparladım..annemin tek söylediği cümle : "senin yüzünden araba kullanamaz hale geldim, taksiciler tehlikeli"biz ne kadar dikkatli olursak olalım trafikte başımıza ne geleceği belli değil...
Geçmiş olsun Türkay. Eskişehir yolunda okula giderken önümdeki araç aniden durdu. Araç accent'ti abs devreye girdi galiba zınk diye durdu.Allahtan benim önümde mesafe vardı hem frene bastım hem el frenini çektim anca durdum.
eskişehir yolu daha önce de yazdım buraya üye değildin sen benim karşıma adam çıktı durdu öyle elinde evrak çantası mal gibi bana bakıyordu öcü gibi o yoldan her şeyi beklerim
Allahtan benim önümde mesafe vardı hem frene bastım hem el frenini çektim anca durdum.
İşte buna inanmadım.Yeterli derecede mesafe olursa ayak freni ile durulur.EL frenide işin içine giriyorsaki biraz tehlike arzeder demek ki hızlı ve takip mesafesini korumadan gidiyordun.VAllahi sonra cıssss olur kötü olur.Az daha dikkat.....