0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ergün hoşgeldin kardeş.Eşinin rahatsızlığından bahsetmemiştin.Önemli bir şey değildir umarım.Sana yazacak EN isim bulamamıştım.Ama şimdi aklıma geldi yazacağım isimForumun EN Bilgin Şirini:Ergün Gürkan
Sağolasın Özcan abi, hoşbulduk. Gürkan ailesine yeni bir birey bekliyoruz İNŞALLAH. İlk 3 ay zor geçer demişti doktorumuz, hakikaten de epey zor geçiyor. Hanım mide bulantısından yerinden kalkamıyor. Serumlar, iğneler, hastaneler uğraşıyoruz...
Son 1 aydır hanımın rahatsızlığından dolayı + evde internete girememenden dolayı + iş yerinde malum ekip arkadaşlarımın izne çıktığından dolayı aşırı yoğun bir tempoda çalışmamdan dolayı forumda aktif olamıyordum. Hani sitem etmiyorum yanlış anlaşılmasın da; dostluk ve paylarşımın adresi olan forumumuzda Özcan abiden başka kimse arayıp sormadı ya Ergün nerelerdesin ne hallerdesin diye... Sağolsun Özcan abi merak etmiş, telefon açıp sordu halimi hatrımı. Hani hatrımı sormayanlarada çok kızmıyordum da; ama bu konuyu gördükten sonra fena bozuldum ne yalan söyleyeyim...Zamanının en çok bildiklerini paylaşan, en çok yardımcı olmaya çalışan, en aktif üyelerinden biriydim. Ama adımın baş harfi bile geçmiyor bu başlık altında. Demek ki Atalarımız iyi dost kara günde belli olur diye bu sebeple söylemiş
Arkandan konuşmak istemeik
eeeeeeeeeeee ben neym peki
Forumun en sinirlisisin Ahmet abi
Türkay sen nesin peki?
en çeşmesever...(musluk değil ha izmir-çeşme cidden bundan 7-8 yıl önce millet çeşmeyi bilmezdi açıklamak zorunda kalırdık )