0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaş 28, Bilgisayar Mühendisiyim.. Istanbul'da bir bankada Yazılım Uzmanı olarak çalışıyorum..[/quote][quote=Ali Yavuz ÇAKIR]Merhaba arkadaşlar.1979 doğumluyum, Bilgisayar Mühendisiyim, Ankara'da çalışıp yaşıyorum. Bazen de Eskişehir'deyim.[/quote]ALINTI79 dogumluyum istanbul kucukyalıda oturuyorumbilgisayar muhendisiyim turkcell iletişim hizmetleri AŞ de yazilim muhendisi olarak calisiyorum;[/quote]desenize meslektaş olacaz abilerimartık bana yardımcı olursunuz buarada artık birincisınıfım ilk sayfadaki msj ım editlemiş oldum hemde çok zor oldu geçmek ama ne kadar çok meslektaşım varmış
Yaş 39 en yaşlı benim galiba şu ana kadar.Ankaradayım ve Elektronik mühendisiyim [/quote] Ziya bey galiba aynı yaştayız:39(67 doğumlu) üzülmeyin bizden de yaşlıları var.Öğretmenim ve Bartın da ikamet ediyorum.Memleket ise çok....Kütük:Eskişehir,doğum yeri:Konya,memleket İzmit.Ama şu an Bartın'dayım.
Ziya bey galiba aynı yaştayız:39(67 doğumlu) üzülmeyin bizden de yaşlıları var.Öğretmenim ve Bartın da ikamet ediyorum.Memleket ise çok....Kütük:Eskişehir,doğum yeri:Konya,memleket İzmit.Ama şu an Bartın'dayım. [/quote]tamam teslim oluyorum
tamam teslim oluyorum [/quote] Anlamadım,niye?