0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eskiden çoğu arabada vardı bunlar. Sonra neden kalktı bilmiyorum.Klasik-elit bir hava veriyorBazıları amblem de değildi, küçük krom heykelcikler vardı..Jet uçağına benzer şekiller olduğunu hatırlıyorum. eskilerden Rolls Royce'un meleği, Jaguar'ın jaguarı meşhurdur. Bence en güzeli de packard firmasının kullandığı kuğu biçimli heykelcik imiş..
berbat olmuş bence
Bencede pek olmamış özünde yok logonun orda olması.Minibüs ve Taksicilerin arabanın heryerine bütün marka model logo ve işaretlerini koyması gibi olmuş Mercedes'e özenmeyelim Toyota bu!!
Bence de iki logo üst üste çift dikiş gibi olmuş 1990 ların mercedeslerinde panjurda logo yoktu bu sebeple logo kaput üstünde önde şık duruyordu biraz daha hoş olması için logosuz bir panjur ve belki kaputta bu logo daha hoş olabilirdi.
çakmayım diye bağırıyo ama araba senin usta güle güle kullan..
Ya zaten ortada bu yorumları yapmanızı gerektirecek bir logo kalmamış konuyu güzelce okursanız He olsa bile sert yorum yapmanın bir mantığı yok diye düşünmekteyim Atakan ve Aydın bey... Gerçi atakan bey ikinci mesajında düzeltmiş....
Yorumdur bu Ahmetçim hepsini okursun iyi-kötü ortalamasını alırsın bence
Zaten dursaydı panjurdakini çıkartacaktım. Ama "berbat" kelimesi pek de hoş değil. Sadece iyi olmamış denilebilir.