Bede compact makinalar kullanıyordum, ama artık DSLR ye geçme zamanı geldi diye düşünürken, önce teknosada , sonra media markt te en sonundada izmirde yeni açılan "best buy" da SONY a330 u iyice bi inceledim, makinaya hayran oldum, muazzam özellikleri var, mesela tek basışta arka arkaya 3 veya 5 poz çekip bunları birleştirerek en mükemmel resimi türetiyor, Sony artık carl-zeis mercek kullanmaktan vaz geçmiş, kendi markasını üretiyor ve daha kaliteli olduğunu iddia ediyor, çektiği resimler bakınca hak vermemek elde değil
Best buy satış görevlilerine sıkı bir fırça attım gerek internet sitesinde ve gerek USA daki mağazalarında ucuza satılan kameralar burada ateş pahası; hiç bir günahı olmayan satıcı ezilip büzülüp "vergiler yüksek" dedi
bende daha önce bahsettiğim gibi amerikadaki yeğenimden rica ettim, tamda indirime girmiş, best buy dan 4 GB kart ta dahil olmak üzere 499 dolara alıp getirmiş, şimdilik makinayı çözmeye çalışıyorum, yakında arabamın , kendimin ve izmirin sanatsal resimlerini çekip paylaşacağım, şimdilik compact makinayla makinaları çektim, 1 ve ikinci resimler compactlar
diğerleri alfa 330