Gönderen Konu: Fotoğraf Makinem  (Okunma sayısı 3470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: Fotoğraf Makinem
« Yanıtla #20 : Kasım 26, 2009, 05:23:10 »
Kemal Agabey, amazon 430 dolara satiyor a230'u; a330 da 550 dolar, dedigin gibi.

http://www.amazon.co.uk/Sony-Cyber-shot-DSC-P120-Digital-Optical/dp/B00022LVCW/ref=cm_cr_pr_product_top Bu benim eski makina. 20 kisiden 19'u 5 uzerinden 5 not vermis, biri 5 uzerinden 4 not vermis.

http://www.amazon.com/Sony-Cyber-shot-DSC-W230-Digital-Stabilization/dp/B001R4QM8W/ref=cm_cr_pr_product_top Bu da iade ettigim yenisi.
Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 26, 2009, 05:23:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 30, 2009, 00:04:30 »
Fotoğraf makinası denilince aklıma Canon ile Nikon geliyor.. :) bende de bu makina var.. http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1345/show.html çekimleri çok güzel, ekranın hareket ettirilebilmesi de güzel bi özellik :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 30, 2009, 03:24:23 »
Bede compact makinalar kullanıyordum, ama artık DSLR ye geçme zamanı geldi diye düşünürken, önce teknosada , sonra media markt te en sonundada izmirde yeni açılan "best buy" da  SONY a330 u iyice bi inceledim, makinaya hayran oldum, muazzam özellikleri var, mesela tek basışta arka arkaya 3 veya 5 poz çekip bunları birleştirerek en mükemmel resimi türetiyor, Sony artık carl-zeis mercek kullanmaktan vaz geçmiş, kendi markasını üretiyor ve daha kaliteli olduğunu iddia ediyor, çektiği resimler bakınca hak vermemek elde değil

Best buy satış görevlilerine sıkı bir fırça attım gerek internet sitesinde ve gerek USA daki mağazalarında ucuza satılan kameralar burada ateş pahası; hiç bir günahı olmayan satıcı ezilip büzülüp "vergiler yüksek" dedi
bende daha önce bahsettiğim gibi amerikadaki yeğenimden rica ettim, tamda indirime girmiş, best buy dan 4 GB kart ta dahil olmak üzere 499 dolara alıp getirmiş, şimdilik makinayı çözmeye çalışıyorum, yakında arabamın , kendimin ve izmirin sanatsal resimlerini çekip  paylaşacağım, şimdilik compact makinayla makinaları çektim, 1 ve ikinci resimler compactlar
 diğerleri  alfa 330

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 30, 2009, 09:55:37 »
Fotoğraf makinası denilince aklıma Canon ile Nikon geliyor.. :) bende de bu makina var.. http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1345/show.html çekimleri çok güzel, ekranın hareket ettirilebilmesi de güzel bi özellik :D

Compact makineler içinde en iyi seridir Canon A serisi, özellikle A610 ile efsaneleşmiştir. Şayet kendime bir compact alacak olsam Canon A serisinden vazgeçmezdim herhalde.

Bende Sony DSC-R1 var SLR-Like olarak geçiyor üzerinde Carl-Zeis 24 mm lens var ve çok memnunum fakat SLR olmadığı için farklı lenslerle deneme şansım olmuyor bu nedenle bende yakın zamanda SLR'a geçmeyi düşünüyorum. Bu arada 500$ o makine gayet hesaplı denk gelmiş, güle güle kullanın Kemal Bey.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 30, 2009, 14:41:34 »
Hayırlı olsun, güle güle kullan Kemal Agabey.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 30, 2009, 16:13:08 »
Kemal bey Güle güle kullanmanız dileğiyle güzel makina
Artık Güzel keklik karelerini bekliyoruz ;)