0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaaa bu bahçe ne bahçesiymiş böyle herşey var eline sağlık görüntüler çok güze çıkmış...
Ali hocam seni ayakta alkışlıyorum +1
Bİlirim Ali Abi beytepe kampüsünü. Küçük bir şehir gibi zaten. Ah bir de ben çekebilsem öyle fotoğraflar. Anlamadığım için otomatik ayarda çekiyorum sadece.
Ahh aahh Beytepenin otostopları olmasa geçmezdi ankara günlerim Az çekmedi benim efsane oraları Bi nevi servis gibiydik maksat öğrenci arkadaşlara yardım
Senin kız arkadaşın bu foruma yazdıklarını okuyor mu? Okuyorsa şu yardım işini biraz irdeleyelim.
çok güzel fotolar
Ali hocam, AFSAD dururken neden evde sergi açıyorsun
Evde hafif alkollüler kanepeler filan Bistro masalarda vuhuuv bomba senaryo abi Ali abimde papyon takıcak japon style bi smokin pufff karizmaa
Fonda da "chill out" bir müzik Valla Adana'dan kalkar gelirim
Ahmet'cim sadece senaryo
Bırak abi biz moda girdik bile Hakkı abimle Elde ince ince bardaklari, bi masa başında ayakta, zarif narin hanımlar kanepeleri sunarken Hakkı abim etrafa çapkın ve keskin bakışlar atıp zengin kahkahasını savuruyor etrafa :lol
Hocam AFSAD üyeliği biraz zahmetli, üye olduktan sonrada etkinliklere falan katılmak gerek, böyle bağımsız bir organizasyon olması daha iyi
Ahmet Bodrum'da biraz fazla kaldı galiba Eyvallah Hakkı sağolasın.
Sen nerelerdesin abi Tamam gelmiyoruz korkma Bi geliyoruz dedik iki plan yaptık kayboldun ortalardan
Boşver abi bunun fazlası zarar zaten... Köyde olcaksan netten uzaksın haliyel bilgisayardan, birde tavsiyem cep telefonundanda uzak dur üstüne çıplak ayak toprakta oohh vucut bi arınsın...