0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar inanır mısınız tam çayla ilgili bir mani yazarken çayı klavyeye boca ettim. klavye iptal bunu windows ekran klavyesi ile yazıyorum daha da çayla ilgili mani yazmam bu böyle biline
Bir de arkadaşlar yol tesislerinin hangisinin çayı içilir onu yazarlarsa güzel olur. Mesela çoğu otobüs duran tesisin çayı berbattır. Bir yerin önünde kamyon varsa oranın çayı güzeldir ama çoğu zaman aile ile uğramaya müsait yerler değildir. Malatya-Afyon arasında onca farklı tesiste durdum ama hiç birinde kayda değer bir çay içemedim...
Tesis olarak beğendim çayda Düzce'de Berceste'de var.Yanına bir köy peyniri,bal ve kızarmış ekmek...
Dağ şehirlerinde yaşayan arkadaşlarımız sanırım her gün bu zevki tadıyorlardır (Düzce-Akçakoca'lı arkadaşlar)
Hadi ya...Geçmiş olsun.Desene sana iş çıktı yine... Am o maniyide özellikle bekliyoruz.Neydi ki acaba seni böyle zor duruma sokan mani
Güründe sırasıyla otobüslerin durduğu tesisleri deniyorum ama şu ana kadar kayda değer bir tesis ve çay göremedim. Güründe de mecbur durmak zorunda gibi bir şeysin darende virajlarından önce veya sonra mola şart...
Dağ derken Su konusunda çok şanslıyız çok şükür, domates ekmeye kalksak içilebilir su fışkırıyor yerden
Hanım dedi köy yıkarsın oynatsan kalçayıLekeleri görünce de yedik bir güzel fırçayıHiçbir şey diyemedim ki sıktı biraz maçayıAllah’dan çok işi var kurtardım ben paçayı
Hatta bu mesajı yazarken saolsun eşim çayımı getirdi bile.
15-20 bardak mı ? Benim kupa 3 bardak çay alır. En kötü günde onunla 10 bardak çay içerim.