Gönderen Konu: Buda bizim corollamız  (Okunma sayısı 1979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Buda bizim corollamız
« Yanıtla #20 : Temmuz 14, 2009, 21:25:47 »
kardeş ALLAH kaza bela vermesin hep hayal ettiğim kasa idi senin aracın ama ALLAH  bana 2005 hb corolayı nasip etti..aracın çok harika ve arkdaşların dediği gibi diri gözüküyor..modifiye aksesuarları içinde şansın çok bizim gibi sınırlı değlsin bol bol aksesuar mevcut..ama önce ehliyet..
plakalık konusuna gelince benim fikrim plastikleri kullanma tabi.. plakanın etrafındaki siyah boyayı ister tinerle kazı istersen kaportacı makası ile kenarlarını keserek yada kestirerek  dediğin gibi çift taraflı bantı ile plaka boyu şeklinde 3 adet yapıştır ve bant aralarınada siyah dayson silkonla noktalar halinde sür ve yapıştır..o beğenmediğimiz plaka bile ayrı bi hava vericektir..kolay gelsin
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 14, 2009, 21:25:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #21 : Temmuz 15, 2009, 14:15:24 »
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Plaka işide ilk işim olucak.Ama bugun şaşmaz sanayiyi yayan olarak(Ehliyet olmadığından) geze geze bir hal oldum girmedigim sokak kalmadı bütün aksesuarcılara baktım hiçbirinde aradıgım şey yoktu.En sonunda karşısındaki Başkent sanayisine yayan olarak  giderek ordada baya bir gezdikten sonra aradıgım şeyi buldum.Neden M-tech marka park ampülü hiç bir yerde yok anlamadım ama en sonunda buldum ve aldım.Ve evin önünde aracıma taktım.Akşam fotoğraflarını cekip buraya eklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Temmuz 30, 2009, 17:47:02 »
Kazasiz Gunlerde Kullanman Dilegi Ile ...