0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyatları nası yada hangi markalar satılıyo biliyomusunuz acaba Murat bey
haftasonu karuma uğradım... çok güzelmiş teşekkürler....toyota corolla kalmamış.... küçükleri ağustosta büyükleri eylülde gelecekmiş..."geçende biri daha sordu" dediler... dedim "özcan beydir herhalde" eniştem önce dışardan görünce mırın kırın etti ama içeri girince çıkaramadık.... doğum gününde büyük bir catterpiller almaya söz verdim öyle çıktık....teşekkürler....
Bu gün Karum civarlarındaydım.Hazır buraya kadar gelmiken ve Hande hanıma dükkan önermişken hem gidip bir modellere bakayım,hemde yerinide hatırlamış olurum dedim.Esasında önerdiğim yer kapanalı 10 seneye yakın bir zaman olmuş.Ama başka bir yer açılmış.Çok hoşuma giden modeller oldu.Bir kaçtanesinin fotosunu çektim sizler için..
panorada hobby06 diye bir yervar orası çok güzel bir mekan ve müşteriyle ilgileniyorlar..
alaydın hemen
adamı döverler vallahi..210 TL nasıl verilir Askerden dönünce ben sana bakarım...sen hele şu askerliği aradan çıkarda...
sağol abicim bitanesin sen ya bide bakarsın askerlik ankara düşer yanına hafta sonları senin yerine ben çalışırım