Gönderen Konu: motorsiklet'ten anlayanlar lütfen yardım  (Okunma sayısı 1907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: motorsiklet'ten anlayanlar lütfen yardım
« Yanıtla #20 : Temmuz 16, 2009, 10:29:58 »
O kadar meraklı olsam eski ama iyi bi tane alıp kendim toplardım.. hatta zevkime göre boyadım bile.. :)
Ben polislerin kullandığı o eski BMW'leri seviyorum..
Ne yazık ki anlamadığım bir konu.. Ama zevkli bir hobi olduğu kesin
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 16, 2009, 10:29:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 16, 2009, 12:07:04 »
  :lol: :lol: :lol:  adaşım o kadar param olsa önce gider corollamı sıfırlarım. Tek maaşlı bir memur olarak 12bin liralık motor benim için hayaldi ve hayal olarak kalmaya devam edecek.
Olur olur hayellerini bırakma adaşım, benim sanki şuan alacak param varmıda dedim sanıyorsun çekerim bir 10,000tl kredi 350x36 öderim hiç olmazsa istediğim motora binerim. Tabiki şuanki taksitlerim bittikten sonra ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2005 toyota corolla
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #22 : Temmuz 23, 2009, 11:35:12 »
Olur olur hayellerini bırakma adaşım, benim sanki şuan alacak param varmıda dedim sanıyorsun çekerim bir 10,000tl kredi 350x36 öderim hiç olmazsa istediğim motora binerim. Tabiki şuanki taksitlerim bittikten sonra ;)
adaşım, evet zevk için böyle bir maceraya atılmak değer. ancak benim gibi daha askere bile gitmemiş, yaşayacağı şehir-köy bile belli olmayan, tek maaşlı, hayata yeni başalamış garip bir memur için, macera şimdilik çok riskli.  :(
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...