0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bitince güzel olacak ama..park yeri derdinden kemeraltına falan gidemiyordum, bi açılsın metro; zırt pırt orda burdayım, bi gün petek döner, ertesi gün köfteci okan...
O metro çalışmaları yüzünden İzmir'de bir çok dükkanın kapandığını biliyorum. Tabi tek etken o değildi ama o da etkenlerden önemli bir tanesi idi. Bu arada kışın son geldiğimde özellikle Karşıyaka'da otopark sorunu olduğunu ve bunun çok büyük bir boyutta olduğunu gördüm. Durum gerçekten çok kötüydü.
abi 8 ay bu olayı çekcez..ilk yağmur yağdığında tam senin evin orda sel oldu abi, poligondan sizin oraya dönen sokak varya, o kırmızı ışıkta beklerken vidyo çektik, suların gelişi, yükselişi falan..koydukları beton bloklar suyu direk bizim döndüğümüz tarafa yönlendirdi sağolsun..resmen sel bastı izmiri yazın ortasında
kemal abi 6 yıldır o hayali mi kuruyosun
Ankara-İstanbul E-5 karayolunun Kızılcahamam Kargasekmez mevkiinde 5 km lik mesafede çalışma var
Özcan Bey, Kargasekmez'den Kızılcahamam'a inişteki 5km lik mesafenin asfaltı kazınıp, belli bölgelerden genişletme ve altyapı düzeltmesi yapılıp asfaltlanmaya başlandı ve çalışma 1 ay içerisinde biter gibi.