0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ohoooooo Ahmedim 1 yaş dahamı büyüdün ? kocaman adam oldun artık Nice mutlu sağlıklı senelere Ahmet, Allah uzun ömürler versin, sevdiklerinle bir ömür mutluluk dilerim kardeşim
Doğum günün kutlu olsun nice senelere
kardeşim doğum günün kutlu olsun...sağlıklı,huzurlu nice senelere
sana sürrealist bir pasta yaptım ahmet can.... nice nice senelere....
İkiniz de benden önce davrandınız, aslında ben de şöyle pastalı bir konu açmayı düşünüyordum kardeşime kaç gündür Ahmet, doğum günün kutlu olsn kardeşim. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice yıllara....
Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce Allah sağlık sıhhat versin, gerisi de hikaye bence... Yaaa ağız alışkanlığı oldu bu mani işi haaa. Nice yıllara kardeşim...
Doğum günün kutlu olsun Can Ahmet, sevdiklerinle birlikte nice yılları huzur, mutluluk ve sağlıkla geçirmeni dilerim.
Doğum gününüz kutlu olsun, nice sağlık mutlu uzun ömürler dilerim.
OOooo Forumun Yaramaz Çocuğu Ahmet abicim doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere sevdiklerine birlikte girmek nasip olur inşallah.Birdaha aktif olmayacağım demiştim fakat, Foruma doğum gününü kutlamak için sana özel girdim. Şimdi çıkıyorum. Herkese selam olsun.......
Ahmetcim, doğum günün kutlu olsun ciğerim iyi ki varsın, sen olmasan forumun neşesi kaçar valla
ahmet abim kusura bakma çok yoğunum doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Nice yıllara abicim...
Ahmetcim Doğum günün kutlu olsun. Allah güzel günler nasip eder inşallah. Kaç gündür giremiyordum foruma. ilk mesaj sana.
İyi ki doğdun... Çok yaşa, sağlıklı yaşa inşallah...
Nice yıllara
Ahmetim biraz geç kaldım ama nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun