0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
amin cümlemize.... vallahi ben 2 yılda bir değiştirdim bundan öncekileri bunuda bekleyenler var satarım diye ama hiç düşünmüyorum allah mecbur bırakmasın....
evet hande hanım merak ettik bundan önceki araç geçmişinizi
Fare tüyü renginde Lada Samara,Hyundai.Yetermi acep
Ooov Hande apla Crafter almış
Muavin bendede kalmadı lazımsa hostes gönderim Hiç olmadı bizim bi Özcan abi vardı onu çağır
O gelmez.O kendi Crafter'ırında çalışıyormuş. Hande hanımın adına müebbet yapıyoz haberi yok ya.Ahmet çok kötüyüz ya.... Aslında bu cevabı vermemde ki "fare tüyü" Samara..Rengi çok hoşuma gitmişti..Özür dilerim Hande hanım
Yatcak yirimiz yok
Bende arka 4'lü var.Yada sen arka 4'lüde,bende koridorda yatarım.Ama horlamak yok Ahmet
Yanlış yoldasın Bu riski nasıl göze aldın abi Ya geçe üstüne düşersem
Düşersen yuvarlanma ihtimaline karşın bir önünde;-arka üçlü-olmadı arka teker davlumbazları var.Sağlamdayım anlayacağın.Risk denetimimi yaptım yani
Onu bende düşündümde Bunu gece kalkması var Tuvalete çıktım sayalım Düşsem daha iyidi valla agırlık vucuduna yayılırdı ama şimdi risk büyüdü üstüne basarsam tek noktada bütün ağırlık abooooov
Tamam ya ben ön üçlüye geçiyorum.Hem kapılarda camda var.Ama film yok.Güneşle akaraba olurum.Ne yapalım koCA-N basınçtan iyidir.
Tamamen sağlığını düşündüm abi yoksa ÖZ ün ayrı CAN ın ayrı yana gitcek
fare tüyü samara sürücü kursundaydı.. benim ladam bejdi...
zaten topu topu 6 yıllık araba geçmişim var yetmez mi 3 tane?
ayrıca arkamdan atıp tutuyorsunuz bunları da unutmayacağım haberiniz olsun nasılsa bir yerde karşılaşırız....
bundan sonra crafter alabilirim ayrıca....