0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim araban cidden süper hayranım senin arabana, senin yüzünden kendi arabamdan sogudum kazasız belasız kullan kardeşim benim
Abi cok guzel fotograflar hbi sevdirdin bana çok hoş maşallah.
ts'de Lift var değil mi ? tek fark zaten motor ve sistem.1.6 VVT-İ ts VVTL-İ
vay vay vay vay farlar yakıyor mesut abi
maşallahı var abi arabanın çok çok temiz duruyor,banada çıkart dergiye hallederiz falan diyorlar gel beraber çıkaralım
vallahi çok güzel olmuşamma kapı şeritlerini de iptal ettirirsen 10 numara olacak
mesut abi fazla titiz olursan arabanın başına hep bir şey geliyor amcam arabasını üzerine titredi titredi tavana cam düştü az kala deliyordu bi kaç sefer kazadan kurtuldu sonra oda bıraktı iler yoluna döndü
mesut gerçekten araban cok güzel olmuşmaşallah allah nazardan saklasın.bide jantların markasını öğrenebilirmiyim.
yok valla abi benimki bu kadar temiz değil:),ne zaman çekmek gerek abi benim kafamdakiler daha bitmedide zamanı belli mi?
Araç + fotoğraf kalitesi + çekim süper doğrusu fazla söze gerek yok
Yalnız bu kadar şey yapmışın abi arac cok tatlı duruyorda.arac bişey istiyo gibi geldi.film mi desem ne desem karar veremedim
Bulutlu havalarda çekilen resimler daha bir güzel oluyor. Emeğine sağlık Mesut.
Mesut kusura bakma yeni gördüm fotolar güzel olmuş eline sağlık (nede olsa Nikon:) Pan fotoları denerken sabitsen birde araçla birlikte makinayı da hareket ettirerek dene asanın yüksek olmasına özen göster derim Bulutlar biraz daha fazla olsa daha güzel olacakmış benden 9 aldın yarışmaya da koyarsın artık