özcan abi acayip kareler yakalamışsın. hepsi birbirinden ilginç 
DAha ilginçlerde vardı ama çekmekten vazcaydım...
Serçeyi çok güzel yakalamışsın ya, tebrikler
Teşekkür ederim Hakkı.İki hafta öncede bir tanesini yakaladım,biraz sevdim,fotoğrafını çektim ve annesine teslim ettim.Onuda ekleyeceğim unutmuşum....Ve hemende ekleyeyim

Fuar alanında ki İmpreza'nın en güzel yanı

Toyota düşmanı biri.Gerçekten de kendisinin dediği gibi "ben sadece gaza basarım.Bazen frene basmayı unuturum.O zamanda araba kaportaya geliyor" dedi.Bu kadarda bir araba kirli olmaz ki.Arabanın yolcu kabinide böyle kirli.Adam ne işmi yapıyor.Yok yok inşaat şantiyesinde çalışmıyor.Maliye'de memur

Fotogradaki Kedi Şaşırtı Beni 6 Yıldır Çıkmamasında Ya Her Kedi Dışarda Geziyor 6 Yıldır İçerde Kedi Galiba Yaşlandı
Fotogradaki Kedi Şaşırtı Beni 6 Yıldır Çıkmamasında Ya Her Kedi Dışarda Geziyor 6 Yıldır İçerde Kedi Galiba Yaşlandı
EVEt Ahmet ilginç ama gerçek.Bu kedi o dükkana girdikten sonra bir daha da dışarıya çıkmıyor.E mutlu kedi ne yapsın dışarda.İnsan denilen en tehlikeli canlı var dışarda.Haklı da yani
EVEt Ahmet ilginç ama gerçek.Bu kedi o dükkana girdikten sonra bir daha da dışarıya çıkmıyor.E mutlu kedi ne yapsın dışarda.İnsan denilen en tehlikeli canlı var dışarda.Haklı da yani 
Özcan abi kedi yaşlandımı acaba ?
Özcan abi kedi yaşlandımı acaba ?
E 6 yaş bir kedi için gayet iyi bir yaş.Allah'ın işine karışılmaz ama en fazla 2 yada 3 yıl daha yaşar...