0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk fırsatta yiyelim kadayıfı o zaman Özcancığım:))))
Bahsedilen kadayıf veriliosa yenmek için bilemem Yok ya canım çekmedi Düzce toplantısından sonra he açıdan doydum dostluğada sevgiyede herşeye
Profil bilgilerini güncellemeyi unutma Özcan Yaş 31 değişti Yaş:32 oldu unutma sakın. Gerçi delikanlı adam sözünde durur Nasrettin Hoca gibi. Ne zaman yaşını sorsalar hep aynı yaşı söylermiş. Sorana da ERkek adam sözünde durur dermiş.
Doğum günüüz kulu olsun. Nice seneleri sevdikleinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle...
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...
Nice yillara.
İyi ki doğdun ağabey
Nice yıllara Özcan
Doğum günün kutlu olsun Özcan Abi sağlıklı ve mutlu nice yıllara
Sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllar geçirmeni dilerim Özcan. Nice yıllara, doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu yıllara
şimdiden söyleyeyim.... doğumgünümde yok efendim kutlu olsun yok efendim senin ruhun genç gibi bir mesaj gelirse forumdan.... hekletirim forumu iki gözüm çıksın..
İyi bakalım.sen o zaman uzun bir süre hiçbir şeye acıkmazsın artık
"Ana gibi yar Bağdat gibi diyar,TCT gibi dostluk ortamı bulunmaz"
nice mutlu yıllara özcan abi.......
abiciğim kusura bakma biraz geç olsada doğumgününü kutlarım sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim...
Arkadaşım doğum günün kutlu olsun.. Mutlu nice yıllara.
Duvar yazıları başlıklı konuya eklenebilir bir söz olmuş Özcan