Gönderen Konu: Kaza !!!  (Okunma sayısı 4285 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaza !!!
« Yanıtla #20 : Haziran 30, 2009, 11:22:35 »
Çok geçmiş olsun.
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 30, 2009, 11:22:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #21 : Haziran 30, 2009, 11:27:54 »
            Çok saolun kendisine ileticez bunları... Kaza ve kazaya yol açanların yanında birde yoldakilere ne demeli acaba ! Biz alelacele oraya vardık yaklaşık 20 km lik yolu ambulanstan önce bitirdik . Aradaşımızı aldık hemen dönücez hastaneye ama derdi bitmiyor polis önümüze geçiyor adama bağırıp çagırmasak bizi bırakmıcak ordan; yolda önümüzdekiler ne dörtlü ne korna ne de başka bişi dikkat etmiyorlar ,yol vermiyolar yolda camdan bağara çağıra hastaneye gittik. Hastanedekilerin haberi bile yok olaydan saten...
             Öyle böyle kötü bir akşamdı Bilgehan kardeşime burdan da acil şifalar diliyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Haziran 30, 2009, 11:33:42 »
Geçmiş olsun Ahmet :(.
Herşey bir yana da, 4-5 yıldır o yol berbat vaziyette beklemekte ve o şoför müsbettesi oradan  günde en az 3-4 defa geçmekte... Bence muavin falan kullanıyordur otobüsü >:( >:( >:( :nija:

Bilgehan arkdaşımız daha perona gelişinden belliydi dedi abi ters bir durumun olduğunu ani fren falan yapmış millet ön camda :(  !!! Otobüs şöförü dediğin ne durduğunu ne kalktığını yolcusuna hissetirmeyen, taşıdığı sorumluluğun farkında olan biridir ya yok böle bişi  !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #23 : Haziran 30, 2009, 11:48:41 »
Büyük geçmiş olsun, maalesef yaz sezonunda artan yolcu sayısına yetişmek için koyulan ek sefere yetişmek için oluyor bu kazalar,
Geçen  yaz oğlumunda içinda olduğu İnan Turizmin Ankara-Niğde seferini yapan otobüs Dikmen kavşağında yaptığı 2,5 saatlik arıza ardından 3.5 saat gibi bir sürede Ankaradan Niğdeye gelmişti. Deliye dönmüştüm. (Otobüs herzaman 5-5.5 saatte gelir bu mesafeyi) (Otomobille hızlı gittim deseniz 3 saat sürüyor.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 30, 2009, 11:55:31 »
çok çok geçmiş olsun... allah bir daha yaşatmasın...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 30, 2009, 12:00:13 »
Çok geçmiş olsun, Bilgehan kardeşime Allah acil şifalar versin :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Haziran 30, 2009, 12:01:23 »
Çok saolun... Allah kimseye göstermesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 30, 2009, 12:09:24 »
            Çok saolun kendisine ileticez bunları... Kaza ve kazaya yol açanların yanında birde yoldakilere ne demeli acaba ! Biz alelacele oraya vardık yaklaşık 20 km lik yolu ambulanstan önce bitirdik . Aradaşımızı aldık hemen dönücez hastaneye ama derdi bitmiyor polis önümüze geçiyor adama bağırıp çagırmasak bizi bırakmıcak ordan; yolda önümüzdekiler ne dörtlü ne korna ne de başka bişi dikkat etmiyorlar ,yol vermiyolar yolda camdan bağara çağıra hastaneye gittik. Hastanedekilerin haberi bile yok olaydan saten...
             Öyle böyle kötü bir akşamdı Bilgehan kardeşime burdan da acil şifalar diliyorum...
Çok geçmiş olsun.Arkadasınıza acil şifalar dilerim..Arkadasım olayın panigi ve arkadasınız o halde görmeniz sinirlerinizi alt üst etmiş.Ancak orda görevini yapan 112 ekipleri ve polis memurlarına göstermiş oldugunuz hareketler hiç hoş degil.ve hastayı olay yerınden ambulans yerıne sizin hastaneye tasımanız hastanın saglıgı açısından güvenli degil elbette.Böyle durumlarda saglık calısanı olarak   daha sakin ve bilinçli davranmanızı önerebilirim.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Haziran 30, 2009, 12:21:06 »
Arkdaşımızın durumunu biz daha önceden biliyorduk kendisi ne olup olmadığını bize anlattı ambulans çağaranlardanız . Haklısınız biraz olayın şoku biraz sinir aşırı tepki göstermiş olabiliriz .Polisin olayla alakası yoktu yani orda olupta görmeniz lazım anlamak için..Birçok görevlinin sorumsuzluğu olduğu için bu kadar ateş püskürüyoruz. Yapılan hatalar tekrarlanmamalı o yolu kullananlar bilirlerki bir değil iki değil devamlı oluyor hemen ardından aynı şekilde bir otomobil de kaza yapmış.   Bunu sölerken bütün hepsine söylenmiş birşey değil bu sadece o akşam  orda olanlara söylüyorum. Mesleği polis ,karayollarında yada sağlıkçı olanların geneline söylenmiş birşey yok. Yanlış anlaşılmak istemem  !!!

İşini doğru yapana sözümüz yok...  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 30, 2009, 12:30:05 »
Kardes cok hasta ve yakını gördüm.Cok kazada gördüm.orda hastayı yakınını anlamaya calısıyosunuz zaten.Orda tepki verilse bile hastanın ve yakının canı yandıgı için sineye cekip hiçbir bişey demiyosunuz buna insani duygularınız el vermiyor.Eminim orda herkes görevini düzgün yapmak istiyordur sonucta ortada bir insan saglıgı var.Ama maalesef ülkemiz insanlarının  kurallara uymak yerine çignemek için özen göstermesi.Hız sınırı kurallarına uymayan ve aracta bulanan o kadar insanın can saglıgını düşünmeyen uzun yol söförlerrine acayip sinir olmusumdur...Cezai yaptırımların daha fazla olması gerekiyor..Arkadasınıza tekrardan allah acil sifalar versin daha kötüsünden korusun..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Haziran 30, 2009, 12:31:13 »
Çok sağol teşekkür ederiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 30, 2009, 12:43:23 »
   Teşekkür ederiz aşırı bir tepkimiz yoktu, hatta iddia ediyorum oraya sağlık personlinden önce vardığımız için en bilinçli insanlar özgürle bizdik... Önceligi zaten durumu kötü olan diğer yolculara verdik onları ambulansla gönderdik, daha sonra kendi hastamızı ilk yardım kuralları çerçevesinde hastahaneye yetiştirdik ne sağlık nede güvenlik personeline yanlışımız olmadı.... Sadece hasta getirdiğimizi bile bile göre göre araç patiye düştü (hava yagmurlu yol kenarı çakıl oldugu için) ''napıyon lan'' diyen bilinçsiz memur arkadaşa tepkimiz oldu onada ''kes lan''dan başka birşey diyemedim vaktim yoktu !!!

Bu arada durumu iyi az önce beraber kahvaltı yaptık gerçi sadece sıvı agırlıklı besleniyor çenesi ve ağzı şiş olduğu için... Bunada şükür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 30, 2009, 16:05:00 »
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bilgehan'a bizimde selamlarımızı ilet.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"