0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün hanım ve 2 arkadaşla Ayaş Dut Festivaline gidecektik. Land Rover grubundan bir abimiz biz yoldayken Ayaştaki villasına çağırdı bizi...1-2 rahatsız arkadaş daha oradaymış. Tabi anında sattık festivali, direk mangal ve offroad ortamına gittik:))))))
Sen bizi de sattın zaten hocam gelseydin Düzce'ye offroad'un kralını yapardın Şaka bir tarafa güzel kareler, bizimki kadar olmasada sizin hafta sonuda eğlenceli geçmiş. Gökkuşağı fotoğraflarıda ayrıca güzel olmuş, eline sağlık.
Aboooov Ali abi Doğru söze ne hacet offroadn kralını görürdü hemde ne kralı düşünün artık Mesut abi bile corollasıyla offroad yaptı
))))))))))))))))))))))))))))))))Ahhh taş geldi kafama...Ne zaman gelecek diye bekliyordum geldi sonunda:))))))Arkadaşlar hepinizin yorumlarına çok teşekkür...Düzceye gidenlere özür:)))
)))))))))))))Bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum...Cevap hakkım doğdu:)))))Geliyorum deyip de gelmesem satış olurdu...Ben baştan katılmamın çok zor olduğunu söylemiştim:))))
Bırah abi aynı şey orayada gitmişsin
Keşke geliyorum deyip gelmeseydin, gelmeyi aklının ucunun bir köşesinden dahi geçirmemiş olman durumu daha da vahimleştiriyor bence Umut hocam (bittin sen)
Kardeş biri git gel 50 km biri 600 km...Hanım faktörü vs vs vs...
)))))))))))))Politikaya atılsana sen.
uuuuvv Umut abiyi göremiyorum şuradaki Kayanın altında mı ki
Oooo sarı çizmeli Umut ağa süpersin yauSen işi çözmüşsün fotolar çok güzel eline sağlık artık kalfa olarak gelebilirsin Antalya'ya Yau abicim ne hikmetse senin şu çamurlu fotoları gördüm mü aklıma hep şu çamurda kalan kızların sitesi geliyor