yok ali abi bendeki de gri, bu filtre kırmızı olamaz, kırmızıysa temizlenmez bile
Bende kilerin bezi hep kırmızydı da o yüzden merak ettim
herkese tekrardan çok teşekkürler şu an yapabileceklerim bu kadar malum para kalmadı yavaş yavaş bişeylere benzetçem işte hava filtresi olayında türkay kardeşimin dediği gibi yakıt biraz artıyo sıcak havada aldığı için performans az da olsa düşüyo ancak en iyi ses bu şekilde alabildim.jant lastik olayınıda lastikler eskidiğinde yapıcam çünki üstünde sıfır geldi eskiyene kadar maddi olarak birazda toparlanırım setim hazırdı jvc ana ünite sony 4 kanal anfi jbl 16cm comp takımı ancak daha takamadım ve pioneer 600w sub var kendim teflonlu cilalardan aldım ve uyguladım küçük plastik çamurlukları söktüm ön camları otomatik yaptırdım şimdi logosuz panjur ve bagaja o m3 çıta deniyo galiba ince ondan düşünüyorum bakıcam işte
maşallah arabanız gayet diri ve güzel görünüyor aşığım bu renge
maşallah arabanız gayet diri ve güzel görünüyor aşığım bu renge

benimkinin rengindenmiş bende çok seviyorum hergün temizlemekten bıktım ama renk koyu düşüyor herşey üzerinde belli oluyor.
Araba çok temiz duruyor, kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah.
Orjinal filtre kullanın çok farkediyor yakıtta, motorunuzu üzmeyin.
Aynen Metin, bir de dikkat ediyorum en cok kus pisligi bizim arabaya dusuyor. Ingiltere'de bir arastirma yapmislar, kirmizi/bordo renk kuslarin pislemek icin en cok tercih ettigi renkmis, en az tercih ettikleri ise yesil renkli araclarmis.