0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet'cim senin imazanın ikinci kısmı sana hiç yakışmıyor. Ayrıca forumumuzda bayan katılımcılarımız olduğunuda sana ve Ergün'e ayrıca hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
+1
Ali Yıldırım ve Ali Koç beyler; Konunun tamamen espriden ibaret olduğunu çözümlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Forumda bayanlar olsa da olmasa da ben hiç bir zaman terbiyesizce ifadelerde bulunmadım... Bunu göz önüne almanız gerektiğini düşünüyorum...
Haklısın Ali abicim pardon... Tamam yaptığım doğru değil savunmuyorum... He ben tv de hiç bir dizii, film, aptalca programlar vs izlemiyorum diyen varsa özür dilerim böyle birşey yazdığım için... Ancak oralarda ne muhabbetler dönüyor ne sahneler çekiliyor Ama hataya hatayla karşılık verilmez bilirim...
İlgin ve anlayışın için teşekkürler Ahmet
Arkadaşlar Bu Sitede Diğer Arkadaşları rahtsız edecek Davanışlarda bulunarak Kural Hatası Yapmış olursunuz.Bir olumsuzlukla ilgili yönetici arkadaşlardan yardım isteyinki konular farklı yönlere kaymaya başlıyor arkasından hakaretlere varıyor ve sitede kırgınlıklar oluyor bizler bunları önlemek için buradayız İlginize Teşşekür Ederim
Arkadaşlar kamyon sözleri olurda uçak sözleri olmazmı yani Buyrun Kaptan pilotunuzdan seçmeler
allah cezanı vermesin gülmekten altıma kaçırdım....