Gönderen Konu: arabayı koruma sorunsalı  (Okunma sayısı 3635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: arabayı koruma sorunsalı
« Yanıtla #20 : Haziran 22, 2009, 23:39:53 »

(voltran buraya) :D :D

Kim efendim ne :wacko: :dans3: :daghan: :dans3:

Seneee geçen sene sıcak yaz günleri ölümüne arabayı yıkamışım iç dış tavan taban motor vs tam bir yaz temizliği derken 2 günlük yorgunluk... E tabi serde aşk var almışım aşkımı (CoRoLLoVe) çıkmışım gezmeye o ara kıskanan kız arkadaşım aradı, zaten tek derdimiz ARABANI BENDEN ÇOK SEVİYOSUN !!! e evet diyorum olabilir neyse dagıtmamayım, başbaşa bırakmıcak ya bizi bende gelicem gezmeye dedi buyur dedim kıramadım...

Çıktım yola gittim almaya malum sıcak bizimki kola almış açmaya fırsat kalmadan vardım yanına tabi trafik koşturdu bizimki oturdu arabaya pat diye kolayı açtı.... o an yaşadığım siniri kelimeler karşılayamaz... tavan koltuk torpido cam :wacko:  :wacko: !!! :o >:( >:(

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 22, 2009, 23:39:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 22, 2009, 23:53:23 »
oy oy oy o kızı indirseydin arabadan :)
ben de geçen sene arabayı yıkamışım bir de cila çekmişim, araç bembeyaz olmuş saatlerce uğraşmışım ama..garaj var, basket saham var yanlarında ağaçlar var orası da gölge oraya konabilir ben tuttum güneşe koydum, dedem sağolsun güneşte kalmasın demiş çamlık var oraya çekmiş aracı :) bir gittim yanına böyle akmış o ağaç, reçine olmuş yapış yapış..çıldırmıştım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Haziran 22, 2009, 23:56:12 »

oy oy oy o kızı indirseydin arabadan :)

Hangi kızı kardeşim :wacko: :rofl: :rofl:

bir gittim yanına böyle akmış o ağaç, reçine olmuş yapış yapış..çıldırmıştım

Ne çam mı offf :S :S :S :S :S Sen uğraştıysan çıkarmaya helal olsun :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #23 : Haziran 23, 2009, 00:05:18 »
kola açan kızı abi, yanlış mı anladım kolayı kız açmadı mı? çam olayı da çok sakat..ben çıkardım malesef >:(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Haziran 23, 2009, 00:08:18 »

kola açan kızı abi, yanlış mı anladım kolayı kız açmadı mı? çam olayı da çok sakat..ben çıkardım malesef >:(

Uykun gelmiş senin kardeşim :)  Evet kolayı kız açtı :D da işte düşün o kadar hatırlamıyorum yani :rofl: zaten araba yüzünden belalıydık o an son kavga yaşandı biz hala aşkımla (CoRoLLoVe) mutluyuz :)

Çam kazası içinde sana bi :alkis: bilirim nası zor çıkar tabi gerçi metalden daha kolay çıkar ama olsun zahmet sonucta...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Haziran 23, 2009, 00:14:50 »
çamdan daha çok zorlayan bir ot var, ne otu çözemedim ama arabayı evin önüne koymuştum, otları biçmişler, kimi parçalar yapışmış araca, yıkadım yıkadım çıkmıyor tazyikli suyu vurdum çıkmıyor, tek tek parmakla ve şampuanla çıkardım yumuşak yumuşak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 23, 2009, 00:32:12 »
Bugün ve sayısını hatırlayamadığım kadar çok olan yaz günü arabayı güzelce yıkamamdan sonra sağnak yağışlı bir gün bitimi sonrasında bizimkilerin akşam arabayı almaları... Gidecek başka gün yokmuş gibi. Şimdi arabayı hayal bile edemiyorum. Yağmurlu yolda malum aracın her noktası batıyor...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 23, 2009, 02:16:48 »
kız arkadaşınız la arabanmı ben mi tartışması yaptıktan sonra sonuca bağlayamamış bir şekilde ankamallın otoparkına cekersiniz.sağ kapının yanında kiriş vardır.tam da kız arkadaşınıza "hayatım dikkat et te carpmasın" demeye kalmadan gelen bir ses sonucu kendinizi kaybedersizniz ve kavga sebebiniz "araban benden daha önemliymiş ufak bi çizik yüzünden bana bağırdın" olur..Allah kimseyi bu ikili arasında bırakmasın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Haziran 23, 2009, 09:47:02 »

.Allah kimseyi bu ikili arasında bırakmasın :D

Beni bırakmadı çok şükür !!! Ayrıldım :rofl: :dans3: :daghan: :dans3:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 23, 2009, 14:09:04 »
Arabanızı pırıl pırıl yıkayıp, hafta sonu memlekete gitmek isteyen kardeşinize verirsiniz. Kendisi cumartesi gider, salıya kadar gelmez (işten izin aldığını pazartesi-salı gelmeyeceğini size söylemez). Sonracııma, hafta sonu denize gider,  yolda fırlayan taşlardan biri ön kaputa konar. Bitmedi,park ettiği yerde (afedersiniz) hayvanın biri kapıyı öküz gibi açar, sizin sol arka kapınıza bir hatıra bırakır. Tabi ki çok sevdiğiniz kardeşiniz arabayı leş gibi size bırakırken bunların hiç birinden bahsetmez. Gidip arabayı bir güzel temizletince: Tataaaa, süpriiiizzz :D Ama siz yine de kalbi kırılmasın diye hiçbir şey demez, senin canın sağolsun der geçiştirirsiniz ama sonra o gidince klavyede yazarken bile tırnaklarınızı yememek için "ya sabır" çeker "Allah beterinden korusun, kardeşim her şeyden kıymetli" diye kendinizi avutursunuz  |-\  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 23, 2009, 16:39:34 »

Bu arada Hande hanım siz gerçekten bir bayan bir hanımefendimisiniz?Eğer öyle ise sizinle gerçekten tanışmak isterdim.Melek'ten sonra aktif ve ilgili,konu açan,yorum yapan bir bayan. :) :)

bayan olduğum kesin de hanımefendi kriterinden çok cadı kriterlerine uyuyorum.... :lol:

ben de melek hanımla tanışmak isterdim.... :)

özcan bey bu ilgi alanı meselesi sanırım... ben yıllardır bilgisayar ve internet kullanırım ama ne yazılım ne donanımdan anlarım kafam basmaz... ama sohbet esnasında herhangi biri bir arabanın bir özelliğinden bahsetsin aklımda kalıyor garip bir şekilde... demekki mekaniğe daha çok kafam basıyor....

aaahhh ahh beni öys yaktı zaten odtü makineye rahat rahat giriyordum otomotiv sektörü çok şey kaybetti... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Haziran 23, 2009, 17:47:39 »
hande hanım aman melekle bu ara tanışmayın, sinirli bir dönemde, bana sinirli ama sinirini saçma sapan her yerden çıkarıyor, şimdi tanışırsanız fazlasıyla kötü bir tanışma olur :P gelin erteleyelim tanışmayı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Haziran 23, 2009, 17:51:07 »
sinirlendirmeyiniz efendim sizde allallaaa....

bayanlar sinirliyse kesin erkekler yüzündendir.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Haziran 23, 2009, 17:59:17 »
Kesinlikle evleniniz !!! Eger iyi bir karınız varsa mutlu olursunuz, eğer kötü bir karınız varsa FİLOZOF olursunuz. ''Sokrates''

:rofl: :rofl: :rofl: başka birşey dememe gerek varmı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Haziran 23, 2009, 18:04:30 »
eh işte melek hanım okuyorsa bunu haklı yani.... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 23, 2009, 22:42:06 »
Kışın ayazında sevgilin üşümesin diye arabayı ısıtim sıcak arabaya binsin diye dizel motoru ısıtmak için arabada titrersin, sevgilin gelir arabaya biner ve sanki arabaya garezi varmış gibi kapısını çarpar, sende sinirlenir ve aşkım yavaş yaa dersin. Tam o sırada otoparkta yanına parkeden hödük kapısını bodoslama açar ve hoooop senin kapı güzelcene bi çizilir, yanında sevgilin vardır adama bişey diyemezsin ama sevgilin sana  " ohh iyi oldu al sana kapı der"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 24, 2009, 21:45:34 »
bayan olduğum kesin de hanımefendi kriterinden çok cadı kriterlerine uyuyorum.... :lol:
aaahhh ahh beni öys yaktı zaten odtü makineye rahat rahat giriyordum otomotiv sektörü çok şey kaybetti... :lol:
   Demek CADI ha....Süpürgeniz ne marka ne model acaba :rofl: İki tane CADI'mız var ama Süpürgeleri yok.Bu arada otomotiv sektörü burdan görüldüğü kadarı ile gerçekten bir değer kaybetmiş....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 25, 2009, 10:18:38 »
   Demek CADI ha....Süpürgeniz ne marka ne model acaba :rofl: İki tane CADI'mız var ama Süpürgeleri yok.Bu arada otomotiv sektörü burdan görüldüğü kadarı ile gerçekten bir değer kaybetmiş....

süpürgem toyota corolla vvt-i 1.6 terra a.c model.... :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 25, 2009, 17:14:29 »
     Ahhh ahhhh benimde bir zamanlar  1.4 Terra'm vardı Ahhhhhhhhhhh...Bunlarda size gelsin efemm.Bilmem beğenecekmisiniz Hande hanım:)
[/URL
[URL=http://img522.imageshack.us/i/cadi.jpg/]

[/URL
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Haziran 26, 2009, 11:10:22 »
ahahahahaaaa.... koptummmmm... :lol: :lol: :rofl: