0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sevdim bu olayı az yakan t-sport
abi 192hplik t-sporttan az yakar yine de basınca çok yaktığını bilirim bilmem mi
çok kıskandım ben bu hatchback'i yahu bende isterem ^^
Alalım sanada birtane HB efsaneden ayrılabilicekmisin ama ben efsaneden ayrılıp bunu alırken baya üzülmüştüm
Sport modelinin olduğunu biliyordum da seninkinin sport modeli olduğunu bilmiyordum.
abicim kısmetse seneye yazın düşünüyoruz ( maddi durumlar iyi olursa ).babam çok istiyor hatchback'i.ne iştir anlamadım babam birden hatchback tutkunu oldu.hatta hb'yi alırsak ondan sonrada auris alırım diyor hb sevdası sardı babamı
ekle kardes resımlerını beklıyoruz nasıl olmus bakalım mavı olanı cok merak edıyorum
Mesut Bey, çok güzel olmuş. Nasıl yaptığınızı resimlerle anlatabilir misiniz?Teşekkürler.
Mesut, renk kartelan bayağı bir genişmiş
Merhaba arkadaşlar,Ben hb Corolla/Terramın vites topuzunu değiştirmek istiyorum. Sol olan modellerin vites topuzunun krom kaplaması nasıl? atma felan oluyor mu? Çıkmacılardan Corolla Sol vites topuzu bulmak mümkün.Yada hangi marka vites topuzu sorunsuz kullanılabilir? Plastik aparat kullanılarak monte edildiği için zamanla dönme, oynama felan olur mu? Vites topuzunu değiştiren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnun olurum. Birde resim felan eklerlerse ballı kaymak olur.