0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hande Hanım taktı kafaya bu bayan şöför olayını:)))))))))
Hande abla hangi yolu kullanıyosun .Noa göre ben yolumu değiştireceğim.
Teyzem 1.50 boylarında baya kilolu ve kapalı bir bayandır 10 yasından beri araba sürer ve ben daha hayatımda onun kadar iyi güvenli ve konforlu süren birini görmedim acele etmesi gerektiği bir zaman bolu dagı tüneli açılmadan focusla 3 bucuk saatte ankara istanbul arası gitmiştir bazenlere istanbulda kalkısta kendinden çok üst modellerle yarıstıgını gördüm yani bu işin bayanı erkegi yok araba sürmek ruh isteyen bir olaydır ve o ruh genel olarak erkeklerde daha fazladır.işin biyolojik yanı ise kadınların refleksleri erkeklere göre zayıftır aracta genelde refleks üzerine sürülür.
hande hanım düşündümde bir bayan levyeyi alıp benim üstüme yürüse ne yaparım diye bu arada ben 1,92 boyunda 80 kilo tabiri caizse kalıplı birisiyim yha elini öperim o bayanın eyvallah abla saygılar...
ya bende bibuçuk metre falanım hasan bey üfleseniz levyeyi kendi kafama vururum... benimkisi latifeydi...
80 85 kilo arası geliyorum ama zayıf değilim yani görsen hak verirsin bende bilek güreşi turnuvalarına falan katılıyorum devamlı bilek geliştirmekle uğraşıyorum
Türkay ve Hasan arkadaşlarımız gerçek şoförün tarifini yapıyorlar sanırım
abi birisiyle sohbet ederken de böyleyim ben, tek konuda kalamıyorum, kaynatıyorum, adam bana -atıyorum- atom fiziğini anlatırken bir bakıyor konu kadir inanıra gelmiş..