Gönderen Konu: gerçek şoför :)  (Okunma sayısı 3506 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: gerçek şoför :)
« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2009, 11:30:39 »
Hande Hanım taktı kafaya bu bayan şöför olayını:)))))))))

ya ama ama ben komiklik olsun diye yapmıştım :(.... hem bide bu konsepte gelipte yemek tarifi verecek halim yok diğmi? :D

bir de ben kendimle barışığım hatalarımı önemsiyorum... beni eleştiren her kim olursa olsun sözleri altın kadar değer taşıyor benim için (araba kullanma konusunda)...

aslında gerçekten bayanların bu iki konuyu okumalarını isterdim.... sürücü olmak sadece gaz fren vites öğrenmek değil bunu kavrayamayanlar var... defalarca hatalarını anlattığımız halde kulak tıkayıp defalarca kaza yapan arkadaşlar var ya da evin etrafı dışında araba kullanamayanlar...

ve tabi bunun dışında beylerin biraz daha iç görü sahibi olmalarını istedim... önünüzde kafası görünmeden giderken sizin arkasından atıp tuttuğunuz ben olabilirim yada bir diğerinizin annesi kardeşi eşi olabilir... :)

Hande abla hangi yolu kullanıyosun .Noa göre ben yolumu değiştireceğim. :(

ben cuma akşamı saat 18 19 civarlarında eski istanbul yoluna giriyorum korayı geçip odtü yönüne girip chp binasından dönüp armadanın o tarafa çıkıyorum haftasonları dikmen eskişehir yolu büyük alışveriş merkezleri civarlarında dolaşmayınız... :D etlik keçiören demet yenimahalleye pek gitmem orda rahat olunuz...  :D

Teyzem 1.50 boylarında baya kilolu ve kapalı bir bayandır 10 yasından beri araba sürer ve ben daha hayatımda onun kadar iyi güvenli ve konforlu süren birini görmedim acele etmesi gerektiği bir zaman bolu dagı tüneli açılmadan focusla 3 bucuk saatte ankara istanbul arası gitmiştir bazenlere istanbulda kalkısta kendinden çok üst modellerle yarıstıgını gördüm yani bu işin bayanı erkegi yok araba sürmek ruh isteyen bir olaydır ve o ruh genel olarak erkeklerde daha fazladır.

işin biyolojik yanı ise kadınların refleksleri erkeklere göre zayıftır aracta genelde refleks üzerine sürülür.

işte bu... küçüklüğümden beri ilgim olmasına rağmen babam bir "bayan şoför karşıtı"ydı..... asla izin vermedi araba kullanmamıza... araba aldığımda küstü bana... bir vesileyle 230 km. yolu benim yanımda giderken sağ eli kalbinin üstünde sol eli torpidodaydı normalde 3 saat sürecek yol 60 ın üstüne çıkarmadığı için (yarısı da otoban üstelik) 5 saatte bitti...

sonuç:

yaş en büyük etken diyorum.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2009, 11:30:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 19, 2009, 12:33:41 »
Ohh rahatladım şimdi abla. Allahtan o yolları kullanmıyorum. Sabah 9-10 gibi çıkıp Esenboğa yolundan direk Tunalı'ya gidiyorum. Korkmama gerek kalmadı. :) Yoluna çıkanlar düşünsün artık :)
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Haziran 19, 2009, 13:41:36 »
eheu yola çıkmadan foruma yazayım bari geçeceğim yolları.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #23 : Haziran 19, 2009, 14:16:57 »
hande  hanım düşündümde bir bayan levyeyi alıp benim üstüme yürüse ne yaparım diye bu arada ben 1,92 boyunda 80 kilo tabiri caizse kalıplı birisiyim yha elini öperim o bayanın eyvallah abla saygılar...
KÖKREF

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Haziran 19, 2009, 14:24:18 »
hande  hanım düşündümde bir bayan levyeyi alıp benim üstüme yürüse ne yaparım diye bu arada ben 1,92 boyunda 80 kilo tabiri caizse kalıplı birisiyim yha elini öperim o bayanın eyvallah abla saygılar...

ya bende bibuçuk metre falanım hasan bey üfleseniz levyeyi kendi kafama vururum... :lol: :lol: benimkisi latifeydi... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 19, 2009, 14:24:56 »
hande  hanım düşündümde bir bayan levyeyi alıp benim üstüme yürüse ne yaparım diye bu arada ben 1,92 boyunda 80 kilo tabiri caizse kalıplı birisiyim yha elini öperim o bayanın eyvallah abla saygılar...

abi 1.92 boyda 80 kilo kalıplı olmazsın hatta zayıf olursun :S ben de 1.92yim 102 kiloyum ağırlık çalışıyorum ben bile öyle göbekli şişko değilim, 80 olsam incecik olurdum :blink:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Haziran 19, 2009, 14:34:21 »
tamam anladım ve sustum hepiniz beni dövebilirsiniz.... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #27 : Haziran 19, 2009, 14:39:47 »
80 85 kilo arası geliyorum ama zayıf değilim yani görsen hak verirsin bende bilek güreşi turnuvalarına falan katılıyorum devamlı bilek geliştirmekle uğraşıyorum
KÖKREF

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #28 : Haziran 19, 2009, 14:43:24 »
ya bende bibuçuk metre falanım hasan bey üfleseniz levyeyi kendi kafama vururum... :lol: :lol: benimkisi latifeydi... :D

hande hanım ne demek rica ederim sonuçta bayansınız her zaman yol hakkı sizin buyrun geçinde elinizde levyeyle bi fotonuzu çekip avatarınıza koyarsanız çok daha güzel olur  :D :D :D
KÖKREF

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Haziran 19, 2009, 14:46:56 »
80 85 kilo arası geliyorum ama zayıf değilim yani görsen hak verirsin bende bilek güreşi turnuvalarına falan katılıyorum devamlı bilek geliştirmekle uğraşıyorum
bilek geliştirmek ayrı birşey ama, o boyda o kilo az durur, bayanda boy -10, erkekte boy=kilo şeklinde bir oran var, merak ettim seni :) tahminimce bel zayıf, ön kol kalın, arka kol normal, bacaklar normal, omuz çok geniş değil, göğüs ince bir görüntü vardır, öyle canlandırdım :) bilek güreşi ön kolu ciddi geliştirmiştir :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #30 : Haziran 19, 2009, 14:48:28 »
yok be türkayım benim vucut komple orantılıhatta biraz türk kası bile var :D
KÖKREF

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Haziran 19, 2009, 14:52:38 »
bende de çok orantısız bir vücut var :) 133cm omuz var, eskiden yüzücüydüm, kollar 39cm(hastalık yüzünden çalışamıyorum yemem de düzenli değil 37ye düşmüş kollar, düzenli çalışırken 42 oluyor) küçük popo, bacaklar ince, ortada yuvarlak bir göbek, kanatlar ve göğüs de geniş omuzla orantılı olarak, göbek olmasa böyle direk üçgen ama göbek yüzünden dikdörtgen inip popo seviyesinde birden üçgene bağlıyor :) sende türk kası olması çok ilginç ama :D kas ağırlığın az olsa gerek, 80 kilo adamda -benim boyumda- göbek hayal bile edemiyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 115 hp d-4d 34 fa 6896
« Yanıtla #32 : Haziran 19, 2009, 15:01:02 »
var var 80 olduğum zamanlar yokta 1 kilo bile alsam hemn göbek bağlıyorum kardeş
KÖKREF

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 19, 2009, 15:02:35 »
Türkay ve Hasan arkadaşlarımız gerçek şoförün tarifini yapıyorlar sanırım :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 19, 2009, 15:03:52 »
Hande hnm. sizin deyiminize göre ben gerçek şöför değilim o zaman ne mutlu bana :D
Ama yazdıklarınızın bazılarıda olağan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 19, 2009, 15:05:18 »
Türkay ve Hasan arkadaşlarımız gerçek şoförün tarifini yapıyorlar sanırım :D

sormayın hakkı bey gitti bizim topic yalan oldu... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Haziran 19, 2009, 15:19:55 »
ben hep yapıyorum bunu :( konu kaynayıp gidiyor, derslerde de böyleydim ben hep, hep kaynatırdım, öğretmenlerim kızardı hakkı abi gibi :polis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 19, 2009, 15:22:22 »
Türkayım sen demek kaynatıcılardansın ;)
konuyu yeni gördüm birde baktım kaynamış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #38 : Haziran 19, 2009, 15:30:17 »
abi birisiyle sohbet ederken de böyleyim ben, tek konuda kalamıyorum, kaynatıyorum, adam bana -atıyorum- atom fiziğini anlatırken bir bakıyor konu kadir inanıra gelmiş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Haziran 19, 2009, 15:32:51 »
abi birisiyle sohbet ederken de böyleyim ben, tek konuda kalamıyorum, kaynatıyorum, adam bana -atıyorum- atom fiziğini anlatırken bir bakıyor konu kadir inanıra gelmiş..
:rofl: