0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
M armaris koyları dolmuş sanırım turistU zanıp durur bizim forumcu idealistR ahat dur kedicik yaparım sana 1 pistA lacatı dolmuş yatıyor sürüyle budistT oyotacı muratcan olmuş tam 1 artistC ay elinden öteyi söyler bizim solistA kdeniz akşamlarını güzel söyler gitaristN ayır nolamaz bizde olacan yakında mazoşist
Alman, Rus sen hiç bakmanÇünkü adın Murat Can AkmanDinlenmezsen eğer mümkünDönerken contayı yakman...
İnanmıştım bana verdiğin sözlereHayaller kurmuştum seninle geleceğeAma sen yıkıp gittin sessizceNedenini söylemeden , belkide nedensizceEsir olmuştu kalbim senin gidişinleTavırlarının ismi şiirin başharflerindesonunu pek bağlayamadım ama idare edelim artık
Bu mudur? Bence budur Yollardayım dört yıldır seninle,Artık benim için yok hiçbir çile,Rüya gibi senle varmak menzile,İsmin dolanır oldu hep dilden dile,Senden ayrılamam pert olsan bile,
1 gün gelir unutulur burada yazılanlar4 gözle beklenir gitmiş olan tüm yolcularY aşlanmaktayız sanki bu aralarA kşam olunca kararıyor havalarŞ akırdıyor yatakda bizim çoçuklar I smarladım bu ara onlara oyuncaklarM uhammet abin sallıyor yine bu aralar
Katılmayın bana sağlık olsunEl gibi davranmayın ama Maksat muhabbet olsunAnlamayana sivrisinek orkestraLale devri cocuklarımıyız biz(alakaya çay demle)
Sanma şahım /herkesi sen / sadıkane / yar olurHerkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyar olurSadıkane / belki ol / alemde bir / dildar olurYar olur / ağyar olur / dildar olur / serdar olur Selimi
Keklik kokulu dağlarımEllerim bomboş ağlarımMühim değil ben sallarımArızaysa satışa bağlarımLokum gibi konu dağlarım
Çetin Koca arkadaşımızın beni duygulandıran paylaşımlarına istinaden, kendisinin samimiyetine ve hoş görüsüne sığınarak forumun en sevdiğim başlığını izninizle hortlatmak istiyorum Seminerci Çetin KocaBilgi küpü sanki hocaKarizmayı etmiş bocaForum onun için loca
Olmamış Kemal Bey, söyleseydiniz ben yazardım size Keklik kokulu dağlarımEllerim bomboş ağlarımMühim değil ben sallarımArızaysa satışa bağlarımLokum gibi konu dağlarımDaha o kadar olmadık ama tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz Aybars Bey