0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
21. YY nin en büyük ozanı Hakkı Saygılı.
Ahmet'im sen iste, tanker ile göndereyim
Ne tankeri, ne varili? Ben de isterem iyi bir şeyse
Arkadaşlar tezahürata gerek yok, kendinizi helak etmeyin lütfen
Azaldı bugün nedense hasta sayısıYemeyin kolesterol yapar yumurta sarısı…Öğlen bir tabak yedim patlıcan salatasıAlmalı akşam manavdan kiloyla kayısı.Hakkı beyin akşam atmış kafatası,Geçmemiş belli ki gönlünün yarası…Hazım gider düğüne gelecek onunda sırası,Ne kadardır acep çeyrek altının parası?Ahmetse bodrumda olmuş kızların rüyasıMerak ederim nedir benim alnımın yazısı?Şair üyelerin uğrak yeridir burası,Zarar verir mi acaba maninin fazlası?Olduk gitti yönetimin baş belası.Bitmedi biz de bu toyota sevdası…tey tey tey....
ÖTV arttı diye geldi kol gibi zamPompalar oldu yine birer yamyamEdiyorlar cebimdeki paraları hamKızgınım indireceğim pencere camFiyatlar zaten salmıştı dünyada namFakat bu son darbe geldi çok sağlamSatacağım arabayı kalmayacak gamSen kurtul ülkem yeter ki ben batam
hakkı abi aman cam felan indirme bu sadece manide kalsın
ÖTV arttı diye geldi kol gibi zamPompalar oldu yine birer yamyamEdiyorlar cebimdeki paraları hamKızgınım indireceğim çerçeve camFiyatlar zaten salmıştı dünyada namFakat bu son darbe geldi çok sağlamSatacağım arabayı kalmayacak gamSen kurtul ülkem yeter ki ben batam
satarsa toyotayı zılgıtı yer hanımdan....
Benimdir bizim hanede hep reisTersini düşünmeniz zaten beisKaş’ın tam karşısında var MeisHanım okursa sonum acil servis