0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ikili dizlerden oluşan bir gazel çalışması yaptım, umarım beğenirsiniz Bodrum’dasın Ahmet atıyorsun cakaSofrandan da eksik olmuyordur rokaKaradeniz hırçındır, sallar denizde takaİsmail’e yan bakan yer elbet birgün zokaHande Hn. gösterir tüm hastalara alakaRahat çalışmak için takar saçına tokaBiz bezelye türüdür bu bildiğiniz arakaHazım duyarlıdır hep hem aça hem tokaAli hocam yoğundur var önüne varakaFırsat buluverirse içer ara sıra bir mokaMuhammet, Murat, Erkan yazıyor yaka yakaLakin şiştim laf kalmadı, döndüm ben bir foka
Herkes sanar yerim roka,Bilmezlerki yuttum zoka,Gurbete düşeli girdim şoka,Bu iş sarmaya başladı moka
Arkadaşlar ikili dizelerden oluşan bir gazel çalışması yaptım, umarım beğenirsiniz Bodrum’dasın Ahmet atıyorsun cakaSofrandan da eksik olmuyordur rokaKaradeniz hırçındır, sallar denizde takaİsmail’e yan bakan yer elbet birgün zokaHande Hn. gösterir tüm hastalara alakaRahat çalışmak için takar saçına tokaBiz bezelye türüdür bu bildiğiniz arakaHazım duyarlıdır hep hem aça hem tokaAli hocam yoğundur var önünde varakaFırsat buluverirse içer ara sıra bir mokaMuhammet, Murat, Erkan yazıyor yaka yakaLakin şiştim laf kalmadı, döndüm ben bir foka