Gönderen Konu: 2009 Corolla Yalıtım Sorunu??  (Okunma sayısı 4035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Corolla Yalıtım Sorunu??
« Yanıtla #20 : Haziran 21, 2009, 16:18:49 »
motor daha kaliteli yalıtım daha kötü... yani avantajı dezavantajından iyi :)))

Motor daha kaliteli mi? Daha yeni, yeni teknoloji ile donanmis dersen anlarim da 'daha kaliteli' dersen olmaz.

Yeni uretimler, daha ucuz malzemeden, daha ucuz yontemlerle yapiliyor. Toyota (ve digerleri) arabalari nasil daha aza uretebileceklerinin arayisi icindeler. O yuzden bu tur sikayetler normal.
Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 21, 2009, 16:18:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #21 : Haziran 21, 2009, 18:17:59 »
Motor daha kaliteli mi? Daha yeni, yeni teknoloji ile donanmis dersen anlarim da 'daha kaliteli' dersen olmaz.

Yeni uretimler, daha ucuz malzemeden, daha ucuz yontemlerle yapiliyor. Toyota (ve digerleri) arabalari nasil daha aza uretebileceklerinin arayisi icindeler. O yuzden bu tur sikayetler normal.

2004 model megane bile daha az ses çıkarıyor valla.. bu şey gibi olmuş sanırım deniz kumundan inşaat yapmak..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTANIN HİÇ YOLDA KALDIÐINI GÖRDÜN MÜ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 28000
  • Model Yılı: '15
« Yanıtla #22 : Haziran 21, 2009, 23:31:48 »
Kaan bey
Bende 2008 elegant benzinli var  inanın bazen araba çalışıyormu çalışmıyormu anlayamıyorum. kaldıki 2001 toyota bu kasaya göre çok daha gürültülüydü. siz bence desibel ölçer bir alet bulun   başka bir araçla aynı yolda sürüp kendi aracınızla deneyin ve servise bildirin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 22, 2009, 00:02:55 »
Kaan bey
Bende 2008 elegant benzinli var  inanın bazen araba çalışıyormu çalışmıyormu anlayamıyorum. kaldıki 2001 toyota bu kasaya göre çok daha gürültülüydü. siz bence desibel ölçer bir alet bulun   başka bir araçla aynı yolda sürüp kendi aracınızla deneyin ve servise bildirin

kaç kere stop ettirdim ve farketmedim motorun çalışmadığını..tamam yüksek devirlerde rölantideki kadar sessiz değil ama çok çok sessiz bir araç..98 ile kıyaslayınca hele..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli