0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
407nin burnunun çok uzun olduğu söylenmiş, bence keşke daha uzun olsaydı ben kısa bagaj-uzun burun tasarımını çok seviyorum daha uzun olsaydı burnu alacağım bir araç olurdu
Fransızmı? Pejomu? Bedava verseler almam..........
geçenlerde düz yolda 1.6 hdı 407 denk geldi 90 km ile geçelim dedik, biz basıyoruz adam basıyor birde bakıp bakıp gülüyor 150 km ye kadar yanyana gittik dengesiz adamla daha sonra burnunu çıkarmaya başladı babam gazı kesti anlayacağınız performans olarak 90 dan sonra d-4d ile pek bi farkı yok, konfor olarak ise gayet başarılı olduğunu duydum
1.6 407 ye ağır kalıyor diyorlar. 1400 kg araba artı 370 de biz ohhh. araba yayarsa kötü. karadenizde oturuyoruz. düz yol yok gibi bişey. hep rampa.korkum o.
büyük konuşma ümit aman ha ben de aynen böyle hayatta almam bidi bidi diyordum, megane coupe çok hoşuma gitti, megane rs de çok çok hoşuma gidiyor..citroen c6 da kaliteli bir araç..yok abi yok büyük konuşulmaz..laguna coupeyi gördün mü
megane rs deme bana türkay
niye ya ne oldu
Hasan abi 115 hp d-4d demişsin, chip tuning falan varmı motorda yoksa normal 90 hp mi?
o araba benim rüyam yha m3 satıp megane rs alıp onuda yüklemeyi düşünüyorum yha megane rs yada yeni cupra
anıl kardeşim superchıps uygulaması var bide bir iki ufak ayarlar
megane m3 kadar heyecanlandırmaz, onun verdiği hissi vermez ama..