Gönderen Konu: Ferdi'ciğim bu seni sollamış be ya...  (Okunma sayısı 5389 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Ferdi'ciğim bu seni sollamış be ya...
« Yanıtla #20 : Haziran 18, 2009, 22:05:56 »
         Sıkmayana sıksınlar he tamam mı, oldi mi? Bu arada Türkay bi ara İzmir'e gelecem bazı hemşerilerinin topukları ciddi ciddi kaşınıyomuş. Gidip kaşıcaz kardeş. Kaşıcaz derken sen sadece yol gösterecen ben gidecem.
ismail abi seninki kadar koyu olmasın bende de koyu renk araba var, camları da filmli, oturursun arka koltuğa götürürüm gideceğin yere abi :D hatta istersen vito da bulurum ya da sen iste abi 7.40li var arkadaşımda onu alırım :P şaka bir yana her zaman beklerim abi izmire, topuk kaşımakta da yardımım olacaksa her zaman yardıma hazırım abi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 18, 2009, 22:05:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 18, 2009, 22:46:53 »
Hande Abla hoş geldiniz  :o :o

İlk kez görüyorum da sizi  :o
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Haziran 18, 2009, 23:30:11 »
Hande Abla hoş geldiniz  :o :o

İlk kez görüyorum da sizi  :o
abla mı??? aa ayıp ki ne ayıp..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 19, 2009, 00:00:13 »
en gzl modifiye motora yapılacak modifiyedir bence yoksa dışarısını her nekadar isyankar yapın motor yürümedikten sonra pehhh
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 19, 2009, 07:37:32 »

en gzl modifiye motora yapılacak modifiyedir bence yoksa dışarısını her nekadar isyankar yapın motor yürümedikten sonra pehhh

Buda bi görüş tabi ama bende göz zevki taraftarıyım ;) En güzel modifiye para ile değil zevk ve bilgi ile yapılandır, öle motorun altını parayla doldurup kullanmayıı beceremeyenler çogunlukta bu mod araclar arasında..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 19, 2009, 11:39:41 »
abla mı??? aa ayıp ki ne ayıp..

hiç yani dimi.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 19, 2009, 11:54:51 »
Bu kasalarda suçu farlarda görüyorlar ve o konuda da pek bişey yapılamadığı için arabanın sağına soluna bişeyler takarak sportif görünüm vermeye çalışıyorlar fakat bence durum öyle değil.
Asıl sorun ön ızgarada.
Oraya bişey yapmak lazım..

Son resimdeki ise zaten güzel bir kasa. Ona söylenecek bişey yok..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Haziran 19, 2009, 12:02:51 »
bence çok güzel bir görünüme ulaştırılabiliyor bu kasalar..farlara da h4 mercek takıp mercek etrafı karartılabilir inanılmaz güzel far yapılır, sonra ön ızgara da halledilir her şey halledilir..bence çirkin araba yok, her araba kişiselleştirerek güzelleştirilebilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 20, 2009, 14:52:24 »
arkadaşlar benim aracın nette bi kaç fotosunu gödrüm ön farlarda yuvarlak led sandığım ışıklardan vardı çok hoşuma gitmişti şimdi benim arabadan bulamadım ama bu resimde gayet açık anlatabilmişimdir heralde bunlardan nerde bulabilirm ve kullanan varmı kaça patlar bu ışıklar bana
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Haziran 20, 2009, 15:11:30 »
arkadaşlar benim aracın nette bi kaç fotosunu gödrüm ön farlarda yuvarlak led sandığım ışıklardan vardı çok hoşuma gitmişti şimdi benim arabadan bulamadım ama bu resimde gayet açık anlatabilmişimdir heralde bunlardan nerde bulabilirm ve kullanan varmı kaça patlar bu ışıklar bana
angel eye far..sizin aracınız için üretilmiş angel eye far yok, ancak kendiniz yapabilirsiniz veya bu işle uğraşan birine yaptırabilirsiniz, ama özel yapım olduğu için fiyatı tuzlu oluyor ve işçilik çok önemli mümkünse kendiniz yapmalısınız..o halkalar hazır satılıyor, kendiniz yapmanız da mümkün. ben kullanıyorum 98 model aracımda çok çok memnunum, hazır üretimi var benim aracım için, ben işçilikle vs uğraşmadım;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 20, 2009, 16:58:24 »
çok teşekkürler tuzlu olur diyorsan bende kendim yapmaya çalışırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Haziran 20, 2009, 18:59:42 »
şöyle; ben bu farları amerikadan getirttim yoktu satışı, bana xenonla beraber 1000 liraya yakın bir paraya mal oldu..sonra satışı başladı türkiyede, satan adam 440 lira istiyor, xenon da çin işi birşey alınsa 200 liraya,  montaja da 50 verilse(far ayarı falan) 700 liraya patlar..bu işi yapan yerler kimisi 200 lira istiyor, kimisi 500 lira..kaç isterse istesin oraya yaptıran birilerine danışmanız çok çok önemli..çünkü eli yatkın olmayan insanlar da yapıyor bunu eline yüzüne bulaştırıyor, ya merceği ayarsız oluyor ya halkalar yamuk oluyor, ya aydınlatma kötü oluyor ya da en çok karşılaşılan şey; far içine su alıyor..benim size önerim, çıkmacıları gezin önce kendinize ikinci el sağlam bir far alın, bir çift de -kaliteli- mercek alın, yavaş yavaş sakin sakin kısa far bölümüne merceği yerleştirin, ısıya dayanıklı bir yapıştırıcı ile yapıştırın (asla slikonla değil) sonra güzelce maskeleyip ısıya dayanıklı siyah boyayla boyayın(boyamadan önce zımparalamanızı öneririm) sonra hazır satılan veya sizin yaptığınız (hazır almanızı öneririm) halkaları merceğin etrafına ve uzun far çerçevesinin etrafına yerleştirin, kısa farın halkası küçük uzun farın halkası büyük olursa çok çok şık bir görüntü elde edilir diye düşünüyorum..sonra içten ve dıştan iyice slikonlayarak farı kapatın, her yerini slikonlayın ki su girmesin..sonra bir de monza, mtec, cyclone gibi bir marka xenon alırsınız, belki de tek olursunuz, bu kasada daha önce görmedim angel eye yapan..maliyet ne olur ;

çıkma far çifti                   250 lira
mercek çifti(hella)             100lira
angel eye halka                 50 lira
slikon                               5lira
ısıya dayanıklı yapıştırıcı      10lira
ısıya dayanıklı sprey boya    25lira
rakamları kafadan attım ama yaklaşık bu civarda olur, siz yaparsanız işçiliğe para vermemiş olursunuz, bu farı yapmak size 440 liraya mal olur xenon hariç, xenon da 200 lira olsa, 640 lira tutar, ama park lambalarınız iki tane halka olur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 20, 2009, 21:02:32 »
öff be bayağ masrafı var ve bayağı para tutar çok teşekkürlr ama bana bu gelmedi ben en iyisi orjinallerle yoluma devam edim veya beyaz ampul alim 4 tane ikitanede sis farı bulabilirsem işimi görür tekrar teşekkür ederim çok açıklayıcı oldun türkay kardeş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 20, 2009, 21:16:10 »
bence arabanın ön tarafında bi kusur yok çok şık oluyor yapıldığında :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 20, 2009, 21:19:57 »
En sondaki nasıl ama ben aynı şekilde yaptırmayı düşünüyorum :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 20, 2009, 21:23:26 »
corollanın türkiyede bu hb kasaları olsaydı daha çok satardı diye düşünüyorum satıldı ama sanırsam 4 kapıları oda fazla görmedim ama gördüklerimde çok gzllerdi sunrof çelik janlar felan araç baya sportifti ve hoşuma gitmişti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Haziran 20, 2009, 21:26:46 »
öff be bayağ masrafı var ve bayağı para tutar çok teşekkürlr ama bana bu gelmedi ben en iyisi orjinallerle yoluma devam edim veya beyaz ampul alim 4 tane ikitanede sis farı bulabilirsem işimi görür tekrar teşekkür ederim çok açıklayıcı oldun türkay kardeş
orjinal farları da ben çok beğeniyorum sizin kasanın, zaten karartılmış, hoş bir görüntüsü var, bunlarla yola devam etmek de gayet güzel ;)
bence arabanın ön tarafında bi kusur yok çok şık oluyor yapıldığında :)

bu araçtan olsa türkiyede yani hatchback versiyon olsa benim corollamı satıp bundan alırdım, bunun dizaynını çok beğeniyorumtam benim beğendiğim uzun burun tasarımı..çok kollu(ince kollar) veya 5 kollu(kalın kollar) 16" jant ve trd tarafından tasarlanmış body kit, ses sistemi, deri koltuk, sunroof...ya hayali bile güzel :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 20, 2009, 21:30:57 »
ben istoş oto pazarında mavi bahsettiğim modelinden bulmuştum bayapıda hoşuma gitmişti çok gzl bir araca benziyordu fakat galerinin sahibi yoktu ondan sonrada gittim baktım satılmıştı nesip kısmet bide şu far konusunda orjinali iyi yahu  olmadı dediğim gibi sis farı felan halledrim onu ben :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 20, 2009, 21:31:15 »
Türkay bu kasadan TR de olsa ben E12 imi satıp Bundan alırdım :) gerçekten çok beyendiğim bi kasa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Haziran 20, 2009, 21:41:02 »
mesut abi bu araçta şöyle 2.0 motor olsa, hatta nedense bu araç gözümde direk subaru mavisi ve sarı jantlarla canlanıyor, çok yakıştırdım :) plakanın yerini beğenmedim, bagaj kapağında daha güzel olur gibi geliyor şu anda, hızlı, bol donanımlı bir halde bu araca 20.000veririm ben..o da tutulmuyor diye :P