0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelen ve katılan tüm üye ve yöneticilerimize ve eşlerine tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.Organize eden ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.Elinize emeğinize sağlık.
Rica ederiz Emre kardeşim şakalaşmalarımız bir yana seninle pek ilgilenemedik erken gittin biraz ama olsun katılman yeterdi güzellik kattın teşekkür bizden...
Yok kardeşim olur mu öyle.Öyle bir ortamda herkese ilgi alaka göstermek çok uzun zaman alır.Aynı derece de gönlü hoşnut tutamazsın. O niyette olman bile yeterli.Zaten bende yorgundum.Neyse kısa zaman da olsa yine de her şey çok güzeldi.
Ahmet'im Can'ın kardeşim, ne desem sana Anladın sen onu, Burak kardeşime ayrıca teşekkürler; tüm gün mangalın başında resmen aşçıbaşı oldu Toplantıya katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler, harika bir gündü
Ben teşekkürlerimi diğer topic altında yazdım katılımcı arkadaşlardan gördüklerimede alkışlarımı gönderiyorum. Hepsine aynı şeyi yazdım ama yönetim kızmaz herhalde
Evet arkadaşlar, benim için oldukça yorucu ama bir o kadar da keyifli bir hafta sonu geride kaldı. Cumartesi sabahı 07:50'de evden çıkmamla başlayan maceram, Pazartesi sabahı 03:00'de tekrar evime varmamla sona erdi Yaklaşık 3 saatlik bir uykudan sonra işe gelmiş bulunuyorum, üzerimde çok hafif ve tatlı bir yorgunluk var. Bir de Pozantı'dan aşağı biraz hızlı indim üzerinize afiyet Hala başım dönüyor ve sarhoş gibiyim Hala viraj dönüyorum Öncelikle, bu toplantının ev sahipliğini yapan Ahmet Can'a ve Ferdi'ye teşekkür ederek başlamak istiyorum. Ayrıca bir gece evlerinde konakladığım Tuğba-Ferdi Çetinbaş çiftine ve Ferdi’nin annesine de bana gösterdikleri konukseverlikten ötürü ayrıca teşekkür ederim.Son olarak da, toplantıya katılan tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler.Bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle.
ahmedim kardeşim geçmiş olsun, katılan herkese de helal olsun çok güzel bir buluşma yaptınız, darısı inşallah genel tr buluşmasına
Gelen herkese teşekkürler. Güzel bir buluşma oldu. Biraz geç katılmış olsam da zevkini aldım diyebilirim. Hele kaçtığım sahneyi hiç unutmayacağım
Dağhan neyden kaçtın ki?
Dağhan bize Erkeklik dersi 1. kuralı anlatıyordu Ahmet'in önderlik yaptığı, Ferdi komutasındaki 15-20 toyotacı (300 ıspartalı gibi bişi demek oluyor bu) üzerine Allah Allah nidaları ile geliyorsa, Dağhan'ın yaptığını yapmak kaçınılmazdır.
Valla orada olacaktın Aydın, Dağhan aslan sürüsünden kaçan ceylan gibi sekiyordu Tutabilene aşkolsun