0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün depoyu fulledim, şehiriçi bir kullanımda kaç km gideceğim göreceğiz.[/quote]Bu akşam 475 kilometrede ışık yandı. herhalde bir 550 yapardı ancak. Ama genel kullanımım mahalle arası diye tabir edilen nitelikte. (350 km civarı) Bir kez uzun yol yaptım ve 180 ile bi 5 dk kadar gittim
selam.arkadaşlar gecen persembe yeni arabamı aldım.eski bir şahin kullanıcısı olarak(benzinli) aldığım arabam daha az yakar diye düşündüm ama maşallah ondan aşağı kalmıyo.bayiden 5000 den sonra düşer dediler ama pek inanasim gelmiyor.eski corollacılar aydınlatırsa sevinirim.bu arada yol blsayarında lt 100 km 11.3 gösteriyor.şimdiden teşekkürler.[/quote]Toyota 2001 1.6 VVTI Terra şehir içi 6,4 yakıyor 70.000 km de
valla arkadaşlar bu yakıt konusunda bende dertliyim biraz önce bu bölüme bende bir topic ekledim ilgilenen olursa bakabilir2006 corolla sol at aldım bi kaç hafta evvel 10000 km deyim 2. el aldım yani, yakıt tüketimim 10.5 / 100km nin altına inmiyor, yani %30 şehir dışı % 70 şehir içi kullanımım var ama durum böyle, ya toyotanın yayınladıgı veriler yanlış yada bizim arabada bi sorun var anlamadım, yani arabayıda iyi bir kullanıcıdan aldık ama bilemiyorum motorun açılmasındaki sorunlar etkilermi böle şeyleri , kullanımda bi hata oldugunu sanmıyorum adamın ama....[/quote]senin araç otomatik olduğu için normal bence.ama benimki düz seninki kadar yakıyor.tüp mü taksak napsak (şaka şaka)
valla hüseyin bilemiyorum ama tüpte pek yakışmaz herhalde be bide ben çok ciddi bi teset yaptım onuda 2006 corolla A/T topiği ile yayınladım forumda ilgilenen olursa baksın, işe yarıcak bişi oldu, sonuç; ben artık mevzu yapmıyorum bu yakıt işini, yani memlekette benzinden haraç kesiliyosa toyotanın suçu ne be kardeşim, unutmayın dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz, herkes rahat rahat binsin toyotasına, tadını çıkarsın [/quote]haklısın kardeş.benim felsefem su olmustur.paran varsa gezersin yoksa garajda dursun paran olunca cıkar.tüp muhabbetide şaka asla taktırmam.ben düne kadar benzinli sahinle geziyordum
benim araba oldu 2100 km hala 10_10.5 arası gidiyor.yoksa arkadaşlar ben bu arabayı kullanamıyormuyum [/quote]Forumda herkes genelde eski Toyota kullanıcısı olduğu için iyi tanıyor araçlarını.Yani normal şartlarda olabilecek en düşük tüketimler bizim verdiklerimiz
Bugün 430 km yol yaptım.Bunun yaklaşık 100 kilometresi İzmir şehir içi.Şehir dışında ise 100'den aşağıya pek inmedim ve hava yağmurluydu (yolun ıslak olması yakıt tüketimini kötü etkiler) yol bilgisayarım ortalama 6,2 yi gösterdi. Bu arada 2001 vvti 1.6 terra kullanıcısıyım.[/quote]ortalama hız neydi yol bilgisayarında?