Gönderen Konu: Corolla'ya arka cam filmi çekildi  (Okunma sayısı 6183 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gülerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla'ya arka cam filmi çekildi
« Yanıtla #20 : Haziran 11, 2009, 12:46:51 »
benim araçtada filmler kaliteli değil herhalde ki solmaya başlamış. arka kapı camları ve arka camda film mevcut. yeniden çektirmeyi düşündüm fakat rezistansdan dolayı cesaret edemiyorum. rezistansa zarar gelmeyeceğini garanti edebilen yerler var mı?
filmden kasıt araçta oto koltuğundaki ufaklığın güneşten etkilenmemesi. UV filtreli kaliteli bir film düşünüyorum ama arka cam korkutuyor işte.
Önceki filiminiz  kaliteli değilse benek benek güneş yanıkları olur.Kaliteli ise sadece filimde renk açılması varsa sökerken camda kalıntı yapmadan çıkıyor benimki öyle cıkmıştı.
COROLLA 97 GLİ

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 11, 2009, 12:46:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 11, 2009, 12:50:29 »
Çıkartma işi çin öncelikle filmi çektirdiğin yere git abicim, burada takılmıştık soldu vs diyerek her türlü çamuru yapardım ben (ki bu senin hakkın) yeniden film çektirikende baştan garanti alman lazım sökerken rezistansa zara vermeyecek diye...

UV filtreli film biraz tuzlu olur tabi ama burada ufaklığın sağlığı ve huzur söz konusu olduğu için ücret arka planda zaten ;)

nerde yapıldığını bilmiyorum. ben aracı aldığımda mevcuttu. yaklaşık 2 yıldır bende. o yüzden çamur işi yaş. ayrıca arka cam bende de iki parça soldukça belli oluyor ek yeri.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 11, 2009, 12:55:28 »

nerde yapıldığını bilmiyorum. ben aracı aldığımda mevcuttu. yaklaşık 2 yıldır bende. o yüzden çamur işi yaş. ayrıca arka cam bende de iki parça soldukça belli oluyor ek yeri.

Çamur işi kötü olmuş abi, ama iki parça olması bi avantaj bence daha rahat sökülür... Tanıdığın güvendiğin bir yer varsa daha fazla özen göstererek sorunsuz hallolur bence işin. (inşallah)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #23 : Haziran 11, 2009, 14:44:02 »
türkiye de en iyi film ziebart tadır 2 inci en iide sonax tadır... biraz pahallıdır piyasaya göre ama en iileri onlardır benm ilk tercihim her ne kadar abartılı fiyat ta olsa ziebart tır...(bu arada sonax ın akdeniz bayileri ziebart ın filmdeki üsütünlüğünü kabul ediyorlar adana daki ziebart tan dolayı)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 11, 2009, 16:26:18 »
güzel olmuş güle güle kullan abi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #25 : Haziran 11, 2009, 22:43:37 »
türkiye de en iyi film ziebart tadır 2 inci en iide sonax tadır... biraz pahallıdır piyasaya göre ama en iileri onlardır benm ilk tercihim her ne kadar abartılı fiyat ta olsa ziebart tır...(bu arada sonax ın akdeniz bayileri ziebart ın filmdeki üsütünlüğünü kabul ediyorlar adana daki ziebart tan dolayı)

ziebartında sonaxında kullandıkları film sanırım aynı solarguard marka,en kaliteli film bence llumar,ama kaliteden çok uygulamayı yapan yer önemli.ziebartın ünlü olması işçiliklerinin a+++ olmasıdır.mesela herkes cama bildiğiniz camsil sıkarak film yapıştırırken ziebart dalin bebe şampuanı kullanır,ön camda bile tek parça yapar filmi,arabanızın camı kırılır değiştirirsiniz gidersiniz ücretsiz film çekerler yani paranıza değer ziebartta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 11, 2009, 22:50:54 »
Güle güle kullanın.Tek parça çekebilselermiş çok daha iyi olurmuş.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 13, 2009, 01:47:58 »
   Birkere cam yada kaput film uygulaması yapılan yerin tertemiz olması gerekir.Film çektirdiğiniz işletme fotodan gördüğüm kadarıyla dışarda yapmış bu işi.Koca Crafter'ı bile film takarken içeri almıştılar.Toz falan olmasın diye...Arka camdaki iki parça film uygulamasıda bence artık tarihe karıştı.A6,Passat CC ve 5.20 BMW'nin arka camlarına tek parça uyguladılar ve hava kabarcıgı falanda kalmadı....
    İşçiliği iyiyse işletmenin 3M marka filmde çok iyidir...Tavsiye edilir....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Haziran 13, 2009, 02:06:08 »
Arkadaşlar bugün çektirtiğim filimi söktürüp tekrar çektirdim yine iki parça olarak çekildi efsanenin arka camı Bombeli oldugu için öyle çekilmesi lazımmış eskisinden daha güzel oldu şimdi.Kalite olarak amarikan filimi uv koruma kalkanlı imiş 30 tl sadece arka cam.
COROLLA 97 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 13, 2009, 02:27:48 »
Hayirli olsun Fatih.Guzel olmus, Antalya sicaginda ancak bu kurtarir. Insallah memnun kalirsin. :)

Ben, cam filmi dusunuyordum, ama burada yilin yaridan fazlasinda havalar kapali oluyor, yazin bir-iki ay icin film cektirip de gunesi kusturmeyelim diye vazgectim. Sadece on camin ust kismina gecen ay bir serit yaptirttim. 25 dolara.  Burada zaten on cama ne sekilde olursa olsun (doktor raporu haric, rapor varsa yuzde 50'ye musaade var) film yasak, arka cama da en fazla yuzde elli oranina izin var. Dort cam ve arka cam icin filmi 235 dolara cekiyorlarmis. Llumar marka film kullaniyor yaptirdigim yer ve 'hayat-boyu' solmaya, renk degistirmeye, kavlamaya vs karsi yazili garanti veriyor.

http://blackoutwindowservice.com/index.htm
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #30 : Haziran 13, 2009, 05:42:18 »
Hayirli olsun Fatih.Guzel olmus, Antalya sicaginda ancak bu kurtarir. Insallah memnun kalirsin. :)

Ben, cam filmi dusunuyordum, ama burada yilin yaridan fazlasinda havalar kapali oluyor, yazin bir-iki ay icin film cektirip de gunesi kusturmeyelim diye vazgectim. Sadece on camin ust kismina gecen ay bir serit yaptirttim. 25 dolara.  Burada zaten on cama ne sekilde olursa olsun (doktor raporu haric, rapor varsa yuzde 50'ye musaade var) film yasak, arka cama da en fazla yuzde elli oranina izin var. Dort cam ve arka cam icin filmi 235 dolara cekiyorlarmis. Llumar marka film kullaniyor yaptirdigim yer ve 'hayat-boyu' solmaya, renk degistirmeye, kavlamaya vs karsi yazili garanti veriyor.

http://blackoutwindowservice.com/index.htm
Teşekür ederim.Ahmet Evet sıcaklarda çok faydası oluyor perde görevi görüyor ayrıca ben koltuklarda kılıf kullanmıyorum güneşten solmasında da çok faydası var.
COROLLA 97 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 18, 2009, 14:28:38 »
hayırlı olsunnn gzl olmuş
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #32 : Haziran 19, 2009, 14:06:13 »

UV filtreli film biraz tuzlu olur tabi ama burada ufaklığın sağlığı ve huzur söz konusu olduğu için ücret arka planda zaten ;)
[/quote]

siz nereye cektirdiniz filmi ? Ben de yaptırmayı dusunuyorum ama nerede yaptırmam lazım bilemiyorum..Ziebart ve sonaxlarda yapıyorlar ama onlar kaliteli midir ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 19, 2009, 14:42:57 »
Ben de yaptırmayı dusunuyorum ama nerede yaptırmam lazım bilemiyorum..Ziebart ve sonaxlarda yapıyorlar ama onlar kaliteli midir ?
en kalitelileridir..3m, ziebart, sonax..bunlar en kalitelileri, ziebartın kullandığı film llumar, sonax da solar master kullanıyor, uv filtreli, ömür boyu kalkma kabarma solma gibi konularda garanti veriyorlar, ziebart 550 lira, sonax -şahsen öğrenmedim ama burda öyle diyorlar- 300 lira, 3m sordum 500 dedi ama çok değişiyor 3m fiyatları, ve her yer farklı garanti veriyor..sonax veya ziebart öneririm, tek bir yere bağlı kalmazsınız, garantilik bir durumda başka bir şubeye bile gidebilirsiniz değişim için..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
« Yanıtla #34 : Haziran 25, 2009, 00:55:08 »
sadece arkayamı ?
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )