0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim araçtada filmler kaliteli değil herhalde ki solmaya başlamış. arka kapı camları ve arka camda film mevcut. yeniden çektirmeyi düşündüm fakat rezistansdan dolayı cesaret edemiyorum. rezistansa zarar gelmeyeceğini garanti edebilen yerler var mı? filmden kasıt araçta oto koltuğundaki ufaklığın güneşten etkilenmemesi. UV filtreli kaliteli bir film düşünüyorum ama arka cam korkutuyor işte.
Çıkartma işi çin öncelikle filmi çektirdiğin yere git abicim, burada takılmıştık soldu vs diyerek her türlü çamuru yapardım ben (ki bu senin hakkın) yeniden film çektirikende baştan garanti alman lazım sökerken rezistansa zara vermeyecek diye...UV filtreli film biraz tuzlu olur tabi ama burada ufaklığın sağlığı ve huzur söz konusu olduğu için ücret arka planda zaten
nerde yapıldığını bilmiyorum. ben aracı aldığımda mevcuttu. yaklaşık 2 yıldır bende. o yüzden çamur işi yaş. ayrıca arka cam bende de iki parça soldukça belli oluyor ek yeri.
türkiye de en iyi film ziebart tadır 2 inci en iide sonax tadır... biraz pahallıdır piyasaya göre ama en iileri onlardır benm ilk tercihim her ne kadar abartılı fiyat ta olsa ziebart tır...(bu arada sonax ın akdeniz bayileri ziebart ın filmdeki üsütünlüğünü kabul ediyorlar adana daki ziebart tan dolayı)
Hayirli olsun Fatih.Guzel olmus, Antalya sicaginda ancak bu kurtarir. Insallah memnun kalirsin. Ben, cam filmi dusunuyordum, ama burada yilin yaridan fazlasinda havalar kapali oluyor, yazin bir-iki ay icin film cektirip de gunesi kusturmeyelim diye vazgectim. Sadece on camin ust kismina gecen ay bir serit yaptirttim. 25 dolara. Burada zaten on cama ne sekilde olursa olsun (doktor raporu haric, rapor varsa yuzde 50'ye musaade var) film yasak, arka cama da en fazla yuzde elli oranina izin var. Dort cam ve arka cam icin filmi 235 dolara cekiyorlarmis. Llumar marka film kullaniyor yaptirdigim yer ve 'hayat-boyu' solmaya, renk degistirmeye, kavlamaya vs karsi yazili garanti veriyor.http://blackoutwindowservice.com/index.htm
Ben de yaptırmayı dusunuyorum ama nerede yaptırmam lazım bilemiyorum..Ziebart ve sonaxlarda yapıyorlar ama onlar kaliteli midir ?