Gönderen Konu: 80 ku 626  (Okunma sayısı 2616 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: 80 ku 626
« Yanıtla #20 : Haziran 12, 2009, 23:17:55 »
Yakında anlarız  :polis:
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 12, 2009, 23:17:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 12, 2009, 23:22:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 14, 2009, 01:08:24 »
jantlar iyi seçim. iyi duruyor. :alkis:
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #23 : Haziran 14, 2009, 17:39:28 »
,

Okan'ın trafiğe kapalı alanda sürdüğünü varsayıyorum :)  Öyle değil mi Okan?

:D benim için farketmiyo hakkı abi,bu güne kadar sadece uzun çarşıdan geçmedim
toyota corolla 1.6 xe.i
group319048@groupsim.com
º7.º³.²º¹º
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/iste-626'im-benim/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Haziran 14, 2009, 17:40:51 »
jantlar iyi seçim. iyi duruyor. :alkis:

teşekkür ederim abicimm,şimdi arka stoplara ve ön sinyallere film çektik inşallah bu halini de beğenirsiniz,ayrıca yeni resimlewrde pek yakında geliyor
toyota corolla 1.6 xe.i
group319048@groupsim.com
º7.º³.²º¹º

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 14, 2009, 17:47:50 »
buyur burdan yak.. soyadın gibisin!! ama biliyor musun sadece geçen sene 3, toplamda 10un üstünde arkadaşım trafik kazasından ağır yaralandı-öldü..hepsi de ehliyetsizdi..ehliyetli kaza yapanları saymıyorum..yaptığın şey şaka değil, övünülcek bir şey hiç değil.. imzamdaki linki mutlaka izle biraz değişir belki görüşlerin..

şimdi aracına gelirsek ;) araç kazalı demi? ön tampon boyanmış, aynalar boyanmış..aynalar keyfe keder boyanmıştır ama ön tampon lokal veya keyfe keder boyanmamış çünkü siyah olması gereken de komple beyaz boyanmış, çizikler için olsa bu kadar "komple" boyanmazdı sanırım değil mi?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Haziran 14, 2009, 18:26:40 »

Bu kafayla gidersen askere,
zor alırsın teskere ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Haziran 14, 2009, 19:57:12 »
buyur burdan yak.. soyadın gibisin!! ama biliyor musun sadece geçen sene 3, toplamda 10un üstünde arkadaşım trafik kazasından ağır yaralandı-öldü..hepsi de ehliyetsizdi..ehliyetli kaza yapanları saymıyorum..yaptığın şey şaka değil, övünülcek bir şey hiç değil.. imzamdaki linki mutlaka izle biraz değişir belki görüşlerin..

şimdi aracına gelirsek ;) araç kazalı demi? ön tampon boyanmış, aynalar boyanmış..aynalar keyfe keder boyanmıştır ama ön tampon lokal veya keyfe keder boyanmamış çünkü siyah olması gereken de komple beyaz boyanmış, çizikler için olsa bu kadar "komple" boyanmazdı sanırım değil mi?

1.si abicim ben yaptığımla övünmüyorum,nerde sürdüğümü sordu bende cevap verdim o kadar.
2. si ise aracım kazalı değil,ön tamponumu ve aynalarımı keyfen boyadım ilerde ön ızgarayı da beyaza boyamayı düşünüyorum...aracımı beyaz yapmak sadece benim zevkim...
toyota corolla 1.6 xe.i
group319048@groupsim.com
º7.º³.²º¹º

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Haziran 14, 2009, 19:58:33 »
Bu kafayla gidersen askere,
zor alırsın teskere ;)

taktınız bana ama yaa :S tamam 1 şey demedim,elimden geldiğince trafik kurallarına uymaya çalışıyorumm
toyota corolla 1.6 xe.i
group319048@groupsim.com
º7.º³.²º¹º

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 14, 2009, 20:13:41 »

taktınız bana ama yaa :S

Yok cnaım bişey dedik ;)

elimden geldiğince trafik kurallarına uymaya çalışıyorumm

:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 14, 2009, 20:29:16 »
elinden geldiğince diye bir şey yok ki okan..bir yıl daha kullanmayacaksın..elinden gelen bu...ben de 17 yaşında sürekli kullanıyordum hatta şu an kullandığım araba o zamanlar da benim ki, gündüz-gece, şehir içi-şehir dışı kullanıyordum, hem de izmirde ama bu sene anladım ne kadar yanlış bir şey yaptığımı bana düşen de burda seni uyarmak.. çok geç olmadan uyarmak..bu ölen hastanelik olan vs arkadaşlarım var ya onun dışında maddi hasarlı kazalar da çok var..mesela bir arkadaşım toprak alanda ae101 ile yani senin aracının aynısı ile el freni çekti, taşa denk gelip takla attı..araçta bir ton maddi hasar, çocukta ve ailede bir ton manevi hasar..başka bir arkadaşım abisinin nissan skystar aracı ile ara sokakta hız yaparken önüne çıkan küçük kıza çarpmamak için ani direksiyon kırdı, bir sağ bir sol derken o da takla attı..sadece maddi hasarlı kazalar bunlar ama anlatma nedenim şu ; bu iki çocuk da benim yüzümden kaza yaptı..ben ehliyetsiz araç kullanıyorum diye!! bu iki kaza da 3 sene önce oldu, ben ehliyetsiz araba kullanıp, hız yapıp, el freni çekip gidip millete anlatırdım, bir çok arkadaşımı gezdirdim vs, çok hava attım bununla sonra bir arkadaşım benim gibi (!) el freni çekti takla attı, öbürü hız yaptı takla attı, beni örnek aldılar da böyle oldu..skystarın içinde ben de vardım, çocuğun korkusu, tecrübesizliği, yaptığı saçma hız, takla atışımız, araçtan çıkışımız, aileye ne söyleyeceğimiz düşüncesi, aile korkusu...bunlar anlatılcak şeyler değil, yaşamadan niye bu kadar yüklendiğimi anlayamazsın ama söyleyeceğim şey basit..ehliyetsiz araba kullanma..bunu söyleyen kişinin sokağında trafik polisi bekliyordu 16 yaşındayken..sokak içinde hız yapıyor diye, trafikte araba kullanıyor diye..bu adam bunları söylüyorsa, kullanma yapma diyorsa vardır bir bildiği demi ;) kurallar polise yakalanmayalım, ceza yemeyelim diye yok, kurallar bizim için var..insan 18 hatta 20 yaşından önce yeterince olgunlaşamıyor, arabayı nasıl kullanması gerektiğine düzgün karar veremiyor anlatıldığında da nedenini idrak edemiyor..ehliyet yaşı bu yüzden 18..sağda solda tehlikeli bir şekilde makas atan tipler de beyni 18 yaşının altında kalmış tipler, kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyaçları var..şehir içinde 140 ile tampon sıyırarak makas atan arkadaşlarım var..bu adam gelip sana çarpsa, sen ehliyetsizsin diye suçlu olan sen olursun..

not: makas atanlara ladım yok, makas atmayı marifet sanıp, tehlike yaratanlara lafım var! ben, babam, dayım, dedem hatta annem bile makas atarız ama bizim attığımız makas önümüzdeki aracın tamponuna kadar girip de tamponu sıyırarak sağa çıkıp yine tamponu sıyırarak geçtiğimiz aracı frene bastırarak önüne girmeyiz, bizim attığımız makas otobanda en sol şeritten 90la giden aynaya da bakmayan salaklara atılan makastır, bunu yapana saygım sonsuzdur, sonuna kadar da desteklerim böyle kullanananı, soldan yavaş giderek trafiğin içine eden armutlardan biriyle de bir gün fena kavga etcem çünkü artık geçerken küfretmeye başladım ...saçma uzunlukta ve yer yer konu dışına taşan bir yazı yazdım mazur görüle!
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #31 : Haziran 14, 2009, 21:36:00 »
Okan hoşgeldin, trafiğe kapalı alanlarda kazasız, belasız kullanman dileğiyle.  :)
soldan yavaş giderek trafiğin içine eden armutlardan biriyle de bir gün fena kavga etcem çünkü artık geçerken küfretmeye başladım
+570
SIU Corolla T-Sport