0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jantlar güzel, stoplar içler acısı
arabaları yaz sezonu için değişsek nasıl olur ahmet kadeş))) cok güzel olmuş araban maşallah diyelim...
ulen öyle denir mi --------------------------------ahmetim maaşallah çok güzel, ama biliyorsun yapacak iş çok abi para biriktir çokca, önümüzdeki yıl yapacağımız şey çok, bu kadar para harcayacağımıza vtec mi alsak ya, yanlış sularda yüzüyoruz sanki
ahmedim benimki bir de yardımcı olacağını iddaa ediyor ille de yükselt modeli, sat eski araba diyip duruyor, abi olmadı ilerde elden çıkarılabilcek şeyler alcaz artık ne yapalım..benimki 99-00 vtec e de izin vermez yaa ille de 2005 üstü yüksek donanımlı birşey istiyor.. aklım hala mondeolarda
ya bakıyorum çok hoşuma gidiyor da abi xli be..yüksek donanımlı D sınıfı konforlu bir şey istiyorum artık hızlı da kullanmıcam, bunda tutamıyorum kendimi gerçi D sınıfına da çok yakıştırıyorum hızı en iyisi e38 kasa 7.40li alalım 30.000ytlye buluruz sonra her ay bir araba parası benzine veririz
turkay orjınal stoplardan bahsedıyorum, boyanması nasıl oluyo bu bıldıgımız sprey boya gibi falanmı ya transparan boya vermi diycez aksesuarcıya))
@ahmet can abi şöyle uzun kasa..gerçekten de yara be abi..e38 long, en koyu cam filmi, 22" jant, 3cm yay, m body kit.. bitti!! bu kadar yeter, fazla bile gelir @serkanstop boyası diye de satılıyor, transparan boya diye anlamazsa stop boyası da de, sprey boya, bir de maskeleme bandı al, iyice maskele boya.. amaaaa!! ben önermiyorum şahsen bana kalırsa bir reklamcıya vs git, stoplara siyah film çekebilirmiyiz de cam filmi çeken yerler de olur..onlar film çeksin, boyanın geri dönüşü yok ama filmi istersen sökebilirsin..
ahmetim e38in fiyatları biraz daha düşer..makyajlısı var, sonra e65 var, e66 var (e65in makyajlısı) e şimdi yeni kasa da çıktı hatta yollarda görünmeye bile başladı, ben e65 fiyatlarında bile düşme bekliyorum bu ara, yani 45-60 aralığına düşer e65ler, e38leri de çok km yapmış olanlar 20.000ytl civarlarına iner bakımsız halde olanlar o fiyatın altına bile iner..kolay değil 2 kasa 2 makyaj var üstüne