Gönderen Konu: Yeni Yaris aldık  (Okunma sayısı 3505 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Yaris aldık
« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2009, 12:18:42 »
Yaris'i Doblo ile kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum. Ses ve konfor konusunda tabi ki orta segmentteki araçlar ile aynı seviyede olmasını bekleyemeyiz.
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2009, 12:18:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 09, 2009, 13:12:35 »
Bir arabayi begensen sasiracagim zaten.
Bu kadar paraya bu kadar köfte :)

Vites vs yumusar, motor acilir.
Zieabart'i yaptiranlarin cok memnun kaldigini duymadim.
Sen dynamat malzeme vs alip koltuklarin alti ile kapi iclerine koy. O zaman cok keser.

Hakikaten bende şaşıracağım :) Ama mesela Avensisten gerçekten memnunum.Gerçi onunda mesela yüksek hızlarda motoru fazla ses çıkarıyor :D

Bu araçta benim ciddi problem olarak gördüğüm tek şey aslında süspansiyon gürültüsü.Hissettirmiyor ama baya sesli.Bu da insanı deli etmeye yetiyor.Bu konuda Poloyu kimse geçemeyecek sanırım.Bu dediğin malzemeyi koltukların altına fln derken döşemelerin altına mı kaplayacağız?Uygulama fotoları fln varsa çok makbule geçer ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 12, 2009, 12:55:58 »
Arkadaşlar arabaya alıştıkça daha çok hoşuma gitmeye başladı.

Öncelikle lastiklerde 36 hava vardı önü 33'e arkayı 32'ye indirdim.Aslında 32'ye 31'de olur.Nispeten farketti çukurlarda.

Aracın genel konforu gayet tatmin edici lakin kısa sert darbeleri yansıtıyor.

Beni sinir eden seslerin kaynaklarını buldum.Çok basit şeyler,adamlar süspansiyonun içine plastik bir koruyucu yapmışlar pek düzgün oturtulmamış plastik.Dolayısıyla sert darbelerde ses yapıyor.Ayrıca bagajın içerisindeki eşya gözleride sert darbelerde ses yapabiliyor onları süngerle halledeceğim.Önden ses gelmiyor zaten.

Aracın düşük devirlerde çekişi çok iyi değil ama yakıt tüketimi mükemmel.Bu konuda Toyota kendini aşmış diyebilirim ;) Jazzdan bile en az 0.5lt az yakarım diye tahmin ediyorum.Gerçek şehiriçi şartlarında(annem hala kullanmayı öğrenmeye uğraşıyor dur kalk stop ettir falan :) 21lt ile 320km yol gittik.100 km'de 6.5lt yapıyor.Bundan iyisi şamda kayısı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 12, 2009, 13:16:54 »
Vay be Doblo ha :D
Opel Astra GTC