0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence ara fiyat sor ( öntahliye kanalları temizliği ) diye belirtirsen hemen fiyat verirler.
Motorun hali ne öyle.Iyyyy rüyalarıma kabus olur bu görüntü...Ali bey öncelikle geçmiş olsun.Tamponunuzu rahatlıkla söktürebilirsiniz.Tampon tırnakları kırılmadıgı sürece tekrar montajın eskisinden pekte bir farkı olmaz...Servise götürün temizlesinler..Bence siz hiç karışmayın ve kurcalamayın.
Foruma bir daha arabamın resmini koymayı düşünmüyorum..)
Kırdıysam özür dilerim ama motoru böyle olan biri için anlayın artık.. (linki tıklayınız)Yoo estağfurullah kırılmadım..Espiriydi sadece..Konuyu daha önce incelemiştim..en kısa sürede motoru yıkatıp resimleri büyük bir zevkle paylaşacağım..
Aracımın bagajında 20 lt damacana su taşıyordum bi dönüşte bi patırdı koptu ama durup bakamadım müsait bi yere çektiğimde ise aractan hiç su akmıyordu oh dedim dökülmemiş fakat bagajı açıp baktığımda ise su bidonu bomboştu su nerde diye plakayı kaldırıp baktığım da ise yedek teker komple su içindeydi nasıl boşaltırım diye düşünürken tabanda 2 ad siyah tıpa olduğunu farkettim ve suyu hemen boşaltabildim yoksa nasıl boşaltırdım arabamı çok seviyorum bu vesile ile paylaşmak istedim sizin sorununuzda da bu şekilde kolay bi yolu vardır diye düşünüyorum
Maşallah güzel olmuş Peki su kanalı ne alemde sorunu çözebildinizmi?Belki bu temizlik sırasında açılmıştır