0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç tavsiyesi ile ilgili konuyu takip etmedim ama Soner arkadaşımız sanırım araç tercihi ile ilgili arkadaşlarımıza danışmış.Ama "arkadaşlar ayrılıyorum" başlıklı konusunun usluba ters oldugunu yadırgıyor forum arkadaşlarımız.Hani "arkadaşlar Megane aldık.Yardımlarınız ve gözsterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim" diye yazsaysı daha bir hoş olacaktı.Yoksa çirkin bir cevapta olsa elbete ki "PARADA SENİN TERCİHTE SENİN".Ama Soner beyin mantığını taşıyan,anlayışı kıt birinin bu forumdan gitmesi bizim için herhangi bir KAYIP anlamına gelmez.Gelene başımızın üstünde yeri vardır.Gidene de güle güle git demeyide biliriz...Soner bey bence siz bu siteye bir daha uğramayın.Hepimiz için en hayırlısı en iyisi olur.Ne dersiniz?Haksızmıyım...? !
insan tencere'de tavada pismez.böyle olaylar yaşamalı'ki aklı başına gelmeli yaptığı hatayı fark etmeli keske 3 kuruş fazla olsay'dı toyota olsay'dı diyeceğinden eminim.........
+1ilgili kişinin formda hitap şekli ile usluba aykırı yazışmalarını görmüştüm,bu son ayrılıyorum konusunda ise bütçesine göre istediği araçı alabilir ama nispet yaparcasına siz böyle dediniz ama bakın ben bunu aldım der gibi seviyesiz olmuş...
Eh haksız da sayılmazsınız Muhammet bey.Doğru söze ne hacet...Bu arada jantlarınız güzel duruyor.Değinmeden geçemeyeceğim. ))))))