Gönderen Konu: Arkadaşlar ayrılıyorumm  (Okunma sayısı 4456 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Arkadaşlar ayrılıyorumm
« Yanıtla #40 : Haziran 06, 2009, 00:58:14 »
   Araç tavsiyesi ile ilgili konuyu takip etmedim ama Soner arkadaşımız sanırım araç tercihi ile ilgili arkadaşlarımıza danışmış.Ama "arkadaşlar ayrılıyorum" başlıklı konusunun usluba ters oldugunu yadırgıyor forum arkadaşlarımız.Hani "arkadaşlar Megane aldık.Yardımlarınız ve gözsterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim" diye yazsaysı daha bir hoş olacaktı.Yoksa çirkin bir cevapta olsa elbete ki "PARADA SENİN TERCİHTE SENİN".Ama Soner beyin mantığını taşıyan,anlayışı kıt birinin bu forumdan gitmesi bizim için herhangi bir KAYIP anlamına gelmez.Gelene başımızın üstünde yeri vardır.Gidene de güle güle git demeyide biliriz...Soner bey bence siz bu siteye bir daha uğramayın.Hepimiz için en hayırlısı en iyisi olur.Ne dersiniz?Haksızmıyım...? !
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 06, 2009, 00:58:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sen dost olursan sayısız dost görürsün(hz.mevlana)
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #41 : Haziran 06, 2009, 01:21:28 »
insan tencere'de tavada pismez.böyle olaylar yaşamalı'ki aklı başına gelmeli yaptığı hatayı fark etmeli keske 3 kuruş fazla olsay'dı toyota olsay'dı diyeceğinden eminim......... :D :lol: :) :P
96 corolla 1.6 16valve GLİ a/c(beyaz güvercin)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 06, 2009, 23:22:43 »
   Araç tavsiyesi ile ilgili konuyu takip etmedim ama Soner arkadaşımız sanırım araç tercihi ile ilgili arkadaşlarımıza danışmış.Ama "arkadaşlar ayrılıyorum" başlıklı konusunun usluba ters oldugunu yadırgıyor forum arkadaşlarımız.Hani "arkadaşlar Megane aldık.Yardımlarınız ve gözsterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim" diye yazsaysı daha bir hoş olacaktı.Yoksa çirkin bir cevapta olsa elbete ki "PARADA SENİN TERCİHTE SENİN".Ama Soner beyin mantığını taşıyan,anlayışı kıt birinin bu forumdan gitmesi bizim için herhangi bir KAYIP anlamına gelmez.Gelene başımızın üstünde yeri vardır.Gidene de güle güle git demeyide biliriz...Soner bey bence siz bu siteye bir daha uğramayın.Hepimiz için en hayırlısı en iyisi olur.Ne dersiniz?Haksızmıyım...? !
+1
ilgili kişinin formda hitap şekli ile usluba aykırı yazışmalarını görmüştüm,bu son ayrılıyorum konusunda ise bütçesine göre istediği araçı alabilir ama nispet yaparcasına siz böyle dediniz ama bakın ben bunu aldım der gibi seviyesiz olmuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 07, 2009, 01:42:59 »
insan tencere'de tavada pismez.böyle olaylar yaşamalı'ki aklı başına gelmeli yaptığı hatayı fark etmeli keske 3 kuruş fazla olsay'dı toyota olsay'dı diyeceğinden eminim......... :D :lol: :) :P
   Arkadaş zaten Renault kullanıcısı.Toyota ona ters gelir.Olacak arızlarda ona normal gelecektir.Sorun değil Ali bey..
+1
ilgili kişinin formda hitap şekli ile usluba aykırı yazışmalarını görmüştüm,bu son ayrılıyorum konusunda ise bütçesine göre istediği araçı alabilir ama nispet yaparcasına siz böyle dediniz ama bakın ben bunu aldım der gibi seviyesiz olmuş...
   Eh haksız da sayılmazsınız Muhammet bey.Doğru söze ne hacet...Bu arada jantlarınız güzel duruyor.Değinmeden geçemeyeceğim. :)))))))
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 07, 2009, 11:36:55 »
    Eh haksız da sayılmazsınız Muhammet bey.Doğru söze ne hacet...Bu arada jantlarınız güzel duruyor.Değinmeden geçemeyeceğim. :)))))))

teşekkür  ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #45 : Haziran 07, 2009, 15:23:55 »
en iyisini yapmışsın reno toyotadan o kadar üstünkü koltuğuna oturmam onun için:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 08, 2009, 18:28:26 »
Geçen gün bim megan2 ile Antalya ya gidip gelmiş.  Yok böyle bişey diyor. Almayacağım arabalar arasına direk girdi dedi.  10 üzerinden 3 verdim diyor. Tahta gibi araba dedi. (bunlar onun söylemiş oldukları) kötülemiş olmayım meganı ama bunlar da binip de memnun kalmayan birinin görüşleri.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 15, 2009, 16:06:01 »
bu adamın megane almasına benim kadar sevinen yoktur, bu adam kadar sinirlerimi zıplatan olmamıştı bu forumda, azarladı bile adam ya :D sabırla yardım etmeye çalışıyordum bir de..ama megane almasına gerçekten çok çok sevindim, adamın istekleri o yönde bir sürü oyuncağı oldu artık, oynar durur keşke sunroof falan da olsaydı açıp kapatırdı bolca..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 15, 2009, 21:54:00 »
Türkay seni baya germiş anlaşılan.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 15, 2009, 22:01:33 »
hazım abi öyle böyle değil, ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyordum adam azarlıyordu :D hadi geç bunları cevap ver tarzı cümleler kuruyordu üstelik yardım etmek benim görevim falan da değil :) çok sevindim megane almasına da forumdan gitmesine de, allah korusun ya corolla alsaydı ?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #50 : Haziran 16, 2009, 12:23:25 »
benim sattığım megane hala piyasada mıdır acaba? yada ardahanın dağ köylerinde tavuk mu  besliyodurlar içinde ? Alan satan hayır görsün. Arkadaş dediği gibi toyotaya hiç binmemiş, farkını da hiç bilemeyecek. Yolu ve bahtı açık olsun. İyi bir renault servisi bilmiyorum ama sana ikitellideki çıkmacıları öneririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 16, 2009, 13:14:18 »
Ardından yeteri kadar konuşuldu, konu kapanmıştır
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Haziran 16, 2009, 13:35:40 »
     La bide ben bi şe diyim du.

Alırsın megan olursun perişan,
     Toyota alsaydın, olurdu bi havan.
     Parada senin, tercihte
     İnşallah düşmezsin bir daha elimize...

Mu ha ha ha ha. Karadenizliden atma türküler...