0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut abı ve onur kardesım yorumlarınızdan alınıyorum haberınız olsun sayet su varkı madem aracın son halını merak edıyosunuz buyrun yerım yurdum bellı cayımı ıcın beklerım...yapılan ıslemler ;coıloverturbo buyutmeıntercooleryazılım...devamı ıcın bekleyın... ben ıyısını yapana kadar en ıyısı bu cunkı...ayrıca ekım basında CUFF layan corolla gorursenız sasırmayın beyler...
neden kimse o jantların o arabada iğrenç durduğunu yazmamış..!
ben ıyısını yapana kadar en ıyısı bu cunkı...ayrıca ekım basında CUFF layan corolla gorursenız sasırmayın beyler...
herkes adamın tenekelere takmış bende o şekilde kullanıyorum bu kişisel zevktir abilerim arkadaşlarım dünya paralar harcayıp sadece kendi zevki için tenekeyle gezen insanlar var herkes jant sevcek diye bi kayide mi var anlamadım....her insanın arabası kendine göre en güzeldir o konuya girmem ama şu janta takmışsınız sölemek istedim ayrıca o arkadaş onları almamış zaten olanı beyaza boyamış amma yüklenmişsiniz adam bu arada mesleğim avukatlık değil soran olursa diye söliyim şimdiden
Hacım siyah olsa bişey demezlerdi ( demezdik ) ama şu hale bak.. Göz var nizam var.. Birde en iyisi demesi cabası..
kanka bende bronz yaptım şimdi bende mi hata ettim yada yeşil var buralarda birinde yani bu bi zevk şekli