0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e-bayden hiç bakmadım bile ahmet abi..bu benim aklıma yattı, eylüle kadar dbir değişiklik yapmıyorum araca duruyorum biraz ondan sonra eylülde devam eylülden sonra alırım ebayden simidi, ahmedime de getiririm 2 tane gelir
Türkay, Ahmet bu hızla rejime devam ederse o simitleri yer, ben şimdiden söyleyeyim
aman abi yerken airbag patlamasın da asıl durumu kötü olan benim, bademcikler inanılmaz şişti boğazı kapattılar, hap bile yutamıyorum yemek yiyemiyorum, zorunlu diyet, yemeğe zevkle başlıyorum ama yiyemeden bitiriyorum
oğlum şu an yiememem hiç güzel bişe değil..metabolizma yavaşlıo, yemeğe başlayınca kilo veremicem..kilo vermek için metabolizmanın çalışması şart, o yüzden az yesem de sık yemem şart ama hiç yiyemiyorum
ahmet ne elması ya su içemiyorum oğlum elimde olsa pasta yicem deli gibi çekiyo canım biraz sonra gidip yicem bağıra çağıra
oğlum 3 gün oldu bıraz az yemeği, lokma yutamıyorum, açım ya delircem bugün melekle buluştuk o yedi ben zorla 2 patates kızartması yemeğe çalıştım, boğazdan geçerkenki acı...uff
Direksiyon 4 kollu olsa gerçekten güzel olacak. Bende geçen gün hiç sıkılmadım kendim vitesin lastik/kauçuk körüğünü çıkartıp bir döşemeciden aldığım suni deriden, aldım elime iğne iplik vites körüğü diktim. Bayağı da güzel oldu hani.